Delvis ändringar på våra leveranser.

Tidigare har vi levererat Certec 100L och 200L Bio så att förpackningen garanterat kan komma in i brevlådans öppning hos kunden. Det betyder att vi tidigare har skickat i en tunnare vit kartong med en öppnad Certec-kartong inuti för att understiga höjden 3 cm (krav från PostNord). Det har egentligen inte varit helt bra och den 1 Augusti ändrar vi i en kraftigare wellkartong. (Men vill du ha Certec i den smala vita kartongen för smala brewvinkast så notera det i beställningen, det går bra)

Från den 1 Augusti ändrar vi alltså till enkraftigare, brun, wellkartong som leveranskartong där den minsta leveranskartongen blir 23 X 16 X 6 cm. Vi kommer därmed också att skicka alla paket med Postnord Skicka Direkt som förstaval.

Kostnaden justeras samtidigt så att frakt = 54:- Kr och förpackning = 4:- Kr,tillsammans 58:- kronor per order oavsett paketets vikt och storlek.

Fördelen för dig som kund är att du alltid får en avisering och en spårbar försändelse-ID från PostNord att ditt paket är på väg och sedan när det går att hämta ut (har du en brevlåda som rymmer paketets storlek 23X16X6 cm så kommer det att hamna i din brevlåda). För att det ska fungera fullt ut med Postnords aviseringar så måste vi även i fortsättningen ha både e-mailadress och telefonnummer (men den delen är ingen skillnad mot förut).

Vill du ha ett smalare paket som passar berevlådan (t.ex. hopvikt Certek-kartong som tidigare) så får du meddela det i beställningen (det finns en ruta för särskilda noteringar)

Allt kan ses i ordererkännandet.

2023-07-15 15:55
Tillagd i varukorgen