KÖPVILLKOR

Vi på Herobi fritid vill göra allt vi kan för att ge bästa service till dig som kund för att du ska bli så nöjd det bara går. Vi arbetar efter nedanstående köpvillkor och är det något du undrar över så kontakta oss gärna.

INDEX

  1. Priser

  2. Beställning/Köp

  3. Betalning

  4. Leveransvillkor, Leverans, Avbeställning

  5. Mottagande av varor

  6. Ångerrätt

  7. Garanti

  8. Force Majeur

  9. Övrigt

1. PRISER

Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och innehåller lagstadgad svensk moms. Postens avgifter innehåller ingen moms. Priser som gäller är det som är angivet den dagen som du genomför din beställning.

Not1: I angivna priser tillkommer en (1) fraktkostnad med 54:- Kr  och expeditionskostnad med 4:- Kr per beställning.

Not 2: Vid betalning mot faktura så tillkommer en expeditionsavgift om 76:- kronor (SEK) per leverans. Fraktkostnjad = 54:- Kr per leverans.

Not 3: Vi planerar att komma med betalning via Klarna för de som vill det. Kan dröja p g a ordersystemets uppbyggnad.

2. BESTÄLLNING/KÖP

Alla beställningar sker skriftligen genom denna hemsida. För snabbaste och bästa leverans av beställda varor samt Postnords föravisering vill vi att du lämnar ditt mobilnummer och e-mailadress.

Inga beställningar får ske om beställaren är under 18 år såvida inte målsmans tillstånd inhämtats. skulle beställning eventuellt ske av person undr 18 år och utan målsmans tillstånd på så sätt att leverantören lider ekonomisk skada kan händelsen ev. anmälas.

3. BETALNING

Betalning sker företrädesvis med Swish. Leverans mot faktura kan ske om betällaren är företag eller medlem i antingen MHCS eller HBK och anger medlemsnumret i på därför plats i beställningsformuläret.

4. LEVERANSVILLKOR, LEVERANS, AVBESTÄLLNING

Leverans sker med hjälp av DHL, Posten eller annat fraktbolag. DHL Paket hämtar du ut på närmaste utlämningsställe efter avisering. Postpaket hämtar du antingen själv på postens utlämningsställe eller, i förekommande fall, levereras paketet direkt i brevlådan. Leveranser med annan fraktare kan också ske och aviseras då av densamma.

Du kan välja mellan tre betalningsalternativ:

* Förskottsbetalning: Via Swish nr 123 528 99 54 eller till bg 242-6559.

* Faktura (endast för företag och medlemmar i MHCS eller HBK). Betalning mot faktura innebär en hanterings-/faktureringsavgift på 76:- kronor (SEK) per leverans som tillkommer på ordervärdet utöver frqaktkostnaden på 54:- Kr. Betalningsvillkor för faktura är 14 dagar från fakturadatum (=leveransdatum). Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift på 50:- kronor samt dröjsmålsränta med 24% årsränta.

5. MOTTAGANDE AV VAROR

Vid mottagandet måste du stämma av mot din beställning och vända dig direkt till transportören om förpackningen har synliga transportskador.

Om varorna är skadade, defekta eller sändningen innehåller eventuellt felpackade varor måste du direkt vända dig till Herobi Fritid via mail herobifritid@vadstenapolymer.com och beskriva skadan/defekten/förpackningen.

Varor som inte hämtas ut återgår till Herobi fritid som då tar ut av kunden en summa av 250:- kronor (SEK) i hanteringsavgift.

6. ÅNGERRÄTT (Gäller ej företag)

Förutom Distansavtalslagen tillämpar vi att du kan ångra ditt köp inom loppet av 14 dagar från beställningen nått Herobi Fritid. I ditt meddelande till oss måste det tydligt framgå att du ångrar ditt köp. Varan måste returneras i oskadat skick och i oskadad orginalförpackning. Vid skada på förpackning/artikel förbehåller sig Herobi Fritid att ta ut motsvarande kostnad som vi bedömer motsvara att värdeminskningen har blivit i återsänt skick. vi drar då även av för den egentliga fraktkostnad som uppkommit vid den ursprungliga transporten till kund.

Kontakta oss på mail herobifritid@vadstenapolymer.com före åtgärd för vidare instruktioner och och åtgärdsnummer. Vi måste ha mail, ej telefon, för då finns ett underlag som sparas och man kan återge vad som gjorts/beslutats. Det innebär inte att hanteringen blir blir senare än telefonkontakt men desto säkrare och tryggare för både kund och leverantör.

Du som kund står själv för kostnaden för returfrakt. Retur skickas till vår adress och får inte skcikas som postförskott eller efterkrav.

7. GARANTI

Privatperson

1 års garanti gäller från beställningsdag på alla produkter med material- eller fabrikationsfel om inget annat anges i texten för produkten. Garanti gäller ej för förslitningsdetaljer eller förbrukningsvaror t.ex. batterier.

Vid vanvård, onormalt användande eller fall där varan ej skötts enligt anvisningar gäller ej garanti. Garanti gäller från beställningsdatum mot uppvisande av kvitto eller faktura.

Företag

30 dagars garanti gäller enligt köplagen.

8. FORCE MAJEURE

Herobi Fritid är befriad från påföljd eller underlåtenhet att fullfölja viss förpliktelse i detta avtal om undrlåtenheten har sin grund i i omständigheter enligt följande text och om omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet.

Som befriande omständighet ska anses vara myndighets åtgärd eller underlåtenhet, ändrad eller nytillkommen lagstiftning, konflikt på arbetsmnarknaden, strejk, blockad, översvämning eller brand, sabotage eller annan större olyckshändelse samt myndighets beslut som påverkar markand och produkter negativt.

 

9. ÖVRIGT

Vi reserverar oss för ändringar i data som är utanför vår kontroll även om tekniska data i allt väsentligt är överförda direkt från våra leverantörers angivelse så kan ändringar utanför vår kontroll plötsligt ske och utan föregående varning.Allt innehåll på hemsidor och i övrig marknadssinformation är skyddat enligt lag.

Alla nyheter finns på våra hemsidor och kommer inte att skickas ut på de mejladresser vi har i vårt register utan kundens uttryckliga tillstånd. Vi behandlar er mailadress enligt persondatalagen och håller uppgifter lagrade enbart med avsikt att att kunna säkert leverera produkter samt ta hand om eventuella returer på bästa tänkbara sätt. Därför lagras persondata i fyra år från senaste beställning för att sedan raderas. Uppgifter som sänds till Herobi Fritid kommer inte att säljas vidare på något sätt till tredje part.

Tillagd i varukorgen