Välkommen till Herobi Fritid webbutik!

Husbilar och husvagnar

Vi är inte störst, vi konkurrerar inte mycket med lågprisföretagen men vi erbjuder noga utprovade produkter som vi kan stå för i kvalitet och som har ett pris som är lågt i förhållande till den höga kvalitet våra produkter har.

Vår filosofi är enkel: Vår ambition är att växa, fast långsamt, och erbjuda unika produkter som är noga utprovade till den nordiska marknaden. Vi vet att en reklamation är en reklamation för mycket och vi strävar efter full kundnöjdhet. En nöjd kund kommer gärna tillbaka och en reklamation kommer alltid att kosta allt för mycket för alla och speciellt för Herobi Fritid.

Klicka på PRODUKTER i den blå raden här ovan för att komma till produkter och beställning! 

Notera! Viktigt! För att undvika missförstånd så skriver vi det även här: Vi lägger på en mycket liten marginal på våra produkter, så för att få in till de verkliga kostnaderna så tar vi ut en rimlig order/faktureringskostnad om 55:- Kr per order och en förpackningskostnad om 30:- Kr per order för att täcka verkliga orderkostnader. Vid förskottsbetalning med SWISH tillkommer alltså endast förpackningskostnad. Det gör det mycket mer rättvist då även småorder täcker de verkliga kostnaderna och större order inte behöver betala för kostnader för småorder.

Tyvärr ryms inte förpacknings- och faktureringskostnaden separat åtskilda i orderbekräftelsen på grund av ordersystemets utförande men det står Exeditionskostnad 85:- Kr (resp Expeditionskostnad 30:- Kr vid SWISH-betalning) på ordererkännandet.

Herobi Fritid är en del av Vadstena Polymer AB vilket startade år 1994.

Du kan se mer om bolaget här.

Intresserad av nya produkter? Ge gärna förslag på intressanta nya produkter som du vill se i sortimentet genom att klicka här.

NOT: Om du har en reklamation (men vi gör allt för att undvika en sådan):

  1. Om du inte är nöjd med varan du erhållit så tveka inte att kontakta oss genast på mailadress herobifritid@vadstenapolymer.com så att vi kan lösa Ditt problem.                                                                                               
  2. Är du fortfarande inte nöjd efter vår kontakt och vill gå vidare med ditt klagomål så klicka på den här länken till EU:s Online Dispute Resolution: OSD

Vi växer, fast långsamt, och behöver ett enkelt telefonnummer vilket vi har från 15 februari 2016. Det är lätt att komma ihåg: 070 018 51 00. Det kan användas till både SMS och telefonsamtal.

Ibland har vi tyvärr inte möjlighet att svara, skriv då gärna ett SMS (snabbast och säkrast) eller prata in på telefonsvararen så hör vi av oss så snart som möjligt.

Väl beprövade däcktrycks-övervakare!

WTPMS = Däcktrycksövervakare för kontinuerlig mätning under gång. Utprovad för husbil med högre ringtryck än personbil men kan också användas på personbil. ENKELT att byta själv mellan sommar- och vinterhjul. 

Däcktrycksövervakare med färgdisplay. Nytt modernt utförande för 2017!

Finns i nätbutiken (för två axlar = fyra däcktrycksövervakare OCH tre axlar = sex avkännare).

Vi har även ventilförlängare till avkännarna för våra TPMS. Klicka på "Nätbutik" här ovan och se mer. Vidare info också på vår hemsida www.herobifritid.se

För till exempel Concorde MÅSTE deras original däckventilförlängare i plast (!) bytas till en ventilförlängare i metall. Plast är som bekant "plastisk" och med en sådan på plats under TPMS:ens hjulsensor så slutar sensorn att fungera efter ett kort tag på grund av att plasten deformeras.

OBS! Notera!

Vi har ingen butik och lagret finns på annan plats. Du får gärna besöka oss för att hämta en vara själv. Ring då gärna för att bestämma lämplig tidpunkt och vi ser till att ha Din vara på plats när du kommer till Sjöliden 9 i Vreta Kloster (= nära Bergs Slussar utanför Linköping).

Besök gärna Berg, Vreta Kloster, med ställplats Bergs Slussar samtidigt, det kan bli en riktigt trevlig utflykt!