Musiikkikoulu MinjArt

“Musiikki kuuluu kaikille - tule sinäkin iloiseen joukkoomme ja toteuta haaveesi musiikin parissa joko yksin tai yhdessä lähimmäistesi kanssa”

Musiikkikoulu MinjArt on perustettu vuonna 2007 ja tarjoaa korkeatasoista, kokenutta ja viulunsoittoon erikoistunutta soitonopetusta kävelyikäisistä eläkeläisiin ja aloittelijoista kokeneisiin. Meillä voit aloittaa soitto-opinnot joka kuukausi ilman pääsykoe-, taso- tai ikärajoitteita. Opetus on oppilaslähtöistä, kannustavaa ja perinteisien opetusmuotojen lisäksi täysin oppilaan lähtökohdista räätälöityä vaihtoehtoisia opetusmuotoja sisältävää opetusta. Käytämme Tmi MinjArt:n pitkäaikaiskehittämää uutta arviointi- ja oppimisjärjestelmää, jossa yhteinen opinpolku, soittopassi ja taitoporras-menetelmä ovat kolme tärkeintä oppilaslähtöistä elementtiämme.

Meillä opiskelet yksin tai vaikka yhdessä kaverisi tai perheesi kanssa. Voit valita yksilö-, pari- tai ryhmätunnin, ja kaikki vaikka sekaisin. Tunnit sovittavissa arkena ja viikonloppuisin, myös kotiopetusta (PK- seudun lähialueet/Espoo), etätunnit ja soittimenvuokraus onnistuvat kauttamme joustavasti. Lähtökohtaisesti tunnit ovat viikoittain mutta räätälöitävissä elämäntilanteen mukaisesti. Opetusta myös periodeittain Joensuussa, Turussa, Imatralla, Savonlinnassa ja Oulussa. Aloita lähiperiodilla ja jatka kotonasi etäopetuksen merkeissä!

Olitpa kävelyikäinen, kouluikäinen, teini, aikuinen tai eläkeläinen, aloita uusi harrastus meillä tai virittele vanha harrastus taas uuteen loistoon! Nyt rohkeasti mukaan, räätälöidään juuri sinulle omannäköinen opetuspaketti. :) Viulun ja viulumuskarin lisäksi järjestämme opetusta tarvittaessa myös muille soittimille esim. pianoon. Meiltä myös esiintymispalvelut kaikkiin musiikkia vaativiin tilaisuuksiin. 

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

ILMOITTAUDU OPETUKSEEN

RYHMÄAIKATAULUT

AJANKOHTAISTA / LOMA-AJANKOHDAT