Musiikkikoulu MinjArt

“Musiikki kuuluu kaikille - tule sinäkin iloiseen joukkoomme ja toteuta haaveesi musiikin parissa”

Musiikkikoulu MinjArt tarjoaa korkeatasoista, kokenutta ja viulunsoittoon erikoistunutta soitonopetusta kävelyikäisistä eläkeläisiin ja aloittelijoista kokeneisiin. Meillä aloitat joka kk ja ilman pääsykoe-, taso- tai ikärajoitteita. Opetus on oppilaslähtöistä, kannustavaa ja perinteisien opetusmuotojen lisäksi täysin oppilaan lähtökohdista räätälöityä vaihtoehtoisia opetusmuotoja sisältävää opetusta. Käytämme uutta arviointi- ja oppimisjärjestelmää, jossa yhteinen opinpolku, soittopassi ja taitoporras-menetelmä ovat kolme tärkeintä oppilaslähtöistä elementtiämme.

Meillä opiskelet yksin tai vaikka yhdessä kaverisi ja perheesi kanssa. Voit valita yksilö-, pari- tai ryhmätunnin tai kaikki sekaisin. Tunnit sovittavissa aamusta iltaan ja arjesta viikonloppuun, myös kotiopetus (lähialueet/Espoo), etätunnit ja soittimenvuokraus onnistuvat kauttamme.

Olitpa kävelyikäinen, kouluikäinen, teini, aikuinen tai eläkeläinen, aloita uusi harrastus meillä. Nyt rohkeasti mukaan, räätälöidään juuri sinulle oman näköinen opetuspaketti. :) Viulun lisäksi järjestämme opetusta myös muille soittimille esim. pianoon.  

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

ILMOITTAUDU OPETUKSEEN

RYHMÄAIKATAULUT