«Vi gjør alt»

Med «Vi gjør alt»-konseptet brukes Renskibs egne produkter og metoder.

Produktene er utviklet med stor vekt på effektivitet og miljøvennlighet. Som sjømann bruker du naturen og det er viktig at vi tar vare på naturen sammen. Metodene er utviklet ut fra tanken om at man heller vil seile og nyte båtlivet, og ikke pusse og polere. Med andre ord, enkelt og raskt.

Du har også mulighet til å kjøpe en vedlikeholdspakke.

Når vi eller en av våre samarbeidspartnere «Gjør alt» med din båt vil vi først foreta en besiktigelse i sammen med deg. Dette for å bli enige om hvor mye vi skal gjøre. De fleste velger at vi kun tar selve skroget opp til fenderlist/dollbord, men vi kan selvfølgelig ta hele båten inkl. teaken, overbygg og flybridge.

Renskib behandlingen betyr at båten din først rengjøres utvendig med R-100 og R-110 og maskinpoleres med R-120. Deretter finpolerer vi med R-130A, detalj renser med R-140 og forsegler med R-130B fra vannlinjen og opp (fenderlist/fribord og akterspeil). R-130B gir en fin beskyttelse og enkelt vedlikehold gjennom sesongen. Teak i cockpit og på akterdekk rengjøres med R-125. Ved rengjøring av teak (R-125) på hele dekket og/eller flybridge kan det gjøres mot et tillegg.

X

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn