Hvorfor Renskib?

Renskib sine produkter gir en super glans og meget god langtids-holdbarhet. Behandling med Renskib kan sannsynligvis øke verdien av båten din. Dette er viktig å tenke på når du en gang skal selge. Derfor vil investering i tid med Renskib være en investering i båten. Både i tiden du selv bruker den, og ikke minst når du skal selge.

Renskib har høye krav til kvalitet. I tillegg er noen av grunnstenene for våre produkter at vi også skal leve opp til de strenge miljøkrav som finnes. Renskib er vannbaserte produkter som er skånsomme overfor både vann og land. Som båteier bruker du naturen og det er viktig at vi sammen tar vare på den.

Renskib metoden

Gjennom sesongen blir båten utsatt for diverse ytre påvirkninger som sur nedbør, smuss, fett, olje etc. Selv om båten ser ren ut etter spyling og vask så vil det allikevel være partikler og porer i GelCoaten. Om det hadde vært mulig å studere GelCoaten gjennom et mikroskop ville vi sett små «fjelltopper»  på overflaten.

Fjelltoppene

For et perfekt resultat er det viktig å fjerne alle «fjelltoppene» og det er nå du virkelig vil erfare kvaliteten på Renskib produktene!

1 - Rengjøring

R-110 GelCoat Cleaner fjerner gammel voks, fett, skitt etc, og gjør overflaten helt ren.

2 - Fjerne "Fjelltopper"

Nå er det viktig å fjerne alle «fjelltoppene». For optimalt resultat brukes R-120 Grov poleringspasta. Fordi Renskib er vannbasert er vi sikre på at vi kommer helt ned til den friske GelCoaten. Dette er viktig før vi skal polere til høyglans.

3 - Høyglans polering

R-130A er en flytende «fin» poleringspasta som virkelig får båten til å skinne og gjøre naboen misunnelig!

4 - Vask

Om du har teakdekk eller teakdetaljer så er det greit å sette av litt tid til å vaske/rense dette nå. Bruk R-125 Teakrens på all teak.

Før du skal ta aller siste trinn er det viktig at båten vaskes slik at poleringsstøv og skitt etter teakrensen fjernes. Dette gjøres ved bruk av R-140 Shampo.

Nå er båten klar for behandling med R-130B Sealer.

5 - Forsegling og siste finish

Etter vask vil du sannsynligvis oppleve båten som så blank og fin at det er fristende å avslutte. Det er nettopp nå vi skal sørge for å få langtidsholdbarhet på glansen og beskytte overflaten for solens UV stråler. Til dette skal den unike R-130B Sealer brukes. Påføre middelet med en fuktig svamp og tørk av med microfiberklut.

Gelcoaten er nå beskyttet og UV-strålene vil reflekteres slik at overflaten beholder glansen!

6 - Vedlikehold

Nå er båten godt beskyttet og vil holde seg fin og blank. For optimal effekt gjennom sesongen anbefaler vi å vaske båten regelmessig med R-140 Shampo.

Når du nå har gjort den grundige og viktige jobben vil du ha en fin, blank båt. Neste år kan du sannsynligvis hoppe over trinn 2 slik at poleringsjobben blir enklere og raskere.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn