Renskib

Renskib er et Dansk Selskap som har spesialisert seg på rengjøring, polering og kosmetisk vedlikehold av fritidsbåter. Det har selskapet gjort siden 1995 da eventyret startet. Siden den gang har Renskib utviklet seg til å bli en av de beste på markedet i rengjøring, polering og vedlikehold av fritidsbåter. Renskib har på bakgrunn av egne erfaringer utviklet sine egne effektive og miljøbevisste produkter av høyeste kvalitet.  KUN ti produkter for vedlikehold av båten din. Disse produktene blir hver dag brukt av våre egne dyktige servicemedarbeidere.

Vårt rengjørings- og poleringssystem har ett formål:  Å være det beste innen båtpleie. Renskib sine produkter gir meget god langtidsholdbarhet og super glans. En behandling med Renskib sine produkter kan faktisk øke verdien av båten din.
Det å være på sjøen med en skinnende blank båt er en mye større tilfredsstillelse enn en matt og skitten båt. Ikke bare har Renskib høye krav til kvalitet, men også å leve opp til de strenge miljøkravene er blant grunnstenene for våre produkter. Som båteier bruker du naturen og det er viktig at vi sammen tar vare på den.

Renskib Norge og Six Scandinavia AS

Renskib Norge er en avdeling av Six Scandinavia AS som ble etablert i 2010. Vi tilbyr spennende, nyttige og smarte produkter som skal gjøre hverdagen enklere, både hjemme, på arbeidsplassen eller ferie/fritid. Vi holder til i den trivelige byen Drøbak og vårt motto er «Alt for kunden».

Med nærhet til sjøen og seilbåten lett tilgjengelig har vi et spesielt godt forhold til båtlivet. Derfor er det viktig for oss å tilby produkter som gir båtfolk og folk i båt en positiv opplevelse på sjøen. Ved hjelp av Renskib-produktene skal båten din skinne gjennom hele sesongen.

Vi har også i flere år vært importør av Wine Away – et amerikansk utviklet naturlig preparat for fjerning av bl.a. rødvinsflekker og liknende flekker på klær, tekstiler, tepper, puter etc som er i båten eller hjemme.

For å holde orden på landstrømkabelen, fortøyningstau eller vannslangen har vi Cable Clamp og Mega Clamp. Etter introduksjonen i 2017 var tilbakemeldingene fra kundene entydig: Genialt!

For varme og solfylte dager tilbyr vi også en genial løsning til båten din; Decktent. Dette er et nytt kvalitetsprodukt og er den første oppblåsbare løsningen for å beskytte mot sol og duskregn ombord på seil- og motorbåter! Finnes i forskjellige størrelser slik at den passer for båter fra 20 – 80 ft. Genial løsning som pumpes opp i løpet av 2-3 minutter. Etter bruk tømmes den raskt for luft og legges i en medfølgende bag.

Vi er hele tiden på utkikk etter nye, smarte og nyttige produkter og besøker derfor mange forskjellige innkjøpsmesser for å få inspirasjon og ideer. Har du forslag eller innspill til interessante produkter må du gjerne kontakte oss!

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn