.

VÅRE FORHANDLERE

x

.

BLI FORHANDLER?

X

ARENDAL

TEKNISK SALG AS

RÅDE

RÅDE BÅTSERVICE AS

VOLLEN

VOLLEN MARINESENTER AS

DRØBAK

DRØBAK BÅTSERVICE AS

  • Besøksadresse: Tomtaveien 11, 1449 Drøbak
  • E-post: morten@droebakboat.no
  • Telefon: 97 67 72 70‬
  • WEB: 

DRØBAK

RENSKIB NORGE - Six Scandinavia AS

OSLO

DMS MARINA AS

Vil du bli forhandler eller serviceperson for Renskib?

Renskib er et dansk selskap som spesialiserer seg på kosmetisk vedlikehold/stell av fritidsbåter. Det har selskapet holdt på med siden 1995, da eventyret startet. Renskib har siden blitt spesialist på rengjøring og polering av båter, og basert på egen erfaring har de utviklet sine egne produkter. Ti produkter for vedlikehold/stell av båten din: Oversiktlig og enkelt. Disse produktene brukes hver dag av våre egne dyktige servicemedarbeidere flere land.

Alle Renskib produkter er utviklet etter følgende idé: Vi vil seile og ikke pusse og polere!

Båteiere er forskjellige. Noen velger å pusse og polere båten selv, mens andre ønsker å kjøpe disse tjenestene for å frigjøre mer av egen tid. Uansett valg eller fellesnevneren RENSKIB!

Vi vil gi båtfolket i Norge enda bedre tilgang til Renskib produktene og har derfor behov for flere forhandlere i hele landet. I tillegg ønsker vi kontakt med deg eller dere som utfører tjenester innen kosmetisk vedlikehold og pleie av fritidsbåter - store og små - seil- eller motorbåter.

Kontakt oss slik at vi sammen kan hjelpe båtfolket med Renskib! Ring oss på telefon 99 08 00 03 eller send en e-post til: morten@renskib.no

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn