«Gjør-det-selv»

Du kjøper produktene hos en av våre forhandlere eller direkte fra oss. Vi hjelper deg gjerne med råd om hvilke produkter du skal bruke. Du gjør jobben selv, slik at båten din vil se ut som ny igjen. Når du skal begynne så kan du starte tidlig på året fordi Renskib produktene er vannbaserte og enkle å jobbe med. Du kan faktisk starte allerede når temperaturen er rett over null grader! Om det er høy luftfuktighet, regner eller er strålende solskinn kan du allikevel jobbe med Renskib produktene og få like godt resultat.

Hvert produkt beskriver hvordan det brukes og du kan se videoer av hvordan vi jobber med de ulike produktene. Med «Gjør-det-selv»-konseptet jobber du med Renskibs egne produkter og metoder.

Produktene er utviklet med stor vekt på effektivitet og miljøvennlighet. Som sjømann bruker du naturen og det er viktig at vi tar vare på naturen sammen. Metodene er utviklet ut fra tanken om at man heller vil seile og nyte båtlivet og ikke pusse og polere. Med andre ord, enkelt og raskt.

Her finner du veiledning for hvordan du bruker de forskjellige Renskib produktene: BRUKSANVISNING

.

X

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn