Inter Training AS har flere samarbeidspartnere både i Norge, Tyrkia og nå Mallorca / Grand Kanari.  Når det gjelder fly fra Norge samarbeider vi med ulike selskap som yter god service og akseptable priser. Siden det å chartre fly (det er for dyrt) så er våre samarbeid på flysiden viktig. Vi jobber godt sammen med de tyrkiske flyselskap som har destinasjonen Oslo i sitt program. Dette gjelder bare destinasjonen Antalya. Vi er fortsatt god kunde i Norwegian og supplerer også med Turkish Airlines og SAS.

MEN - VI HAR SETER DISPONIBLE I FØRSTE REKKE UT NOVEMBER. Disse setene er populære da de gir best pris. DERFOR - har du bestemt deg for en av våre destinasjoner - ta KONTAKT I MORGEN!

S&B Sport er vår samarbeidspartner i Tyrkia. Daglig leder, Sancar Bicikci er tidligere fotballspiller med mange år som proff i tyrkisk toppserie samt landskamper for Tyrkia.
Han vet hva fotballspillere trenger og hvilke krav de stiller til en optimal trenings leir i sesong oppkjøringen. Ellers vil nok mange av Dere kjenne igjen staben hans når Dere reiser til Antalya

LORO EVENTOS - Malaga, også dette selskapet er av de beste i klassen på kompetanse, service og gjennomføringskraft. Gjennom godt etablert samarbeid med kommunen får vi disponere anleggene som finnes i regionen.

Norwegian flyr fra flere steder i Norge. Både til Antalya,Mallorca,Grand Kanari og Malaga. Norwegian gir fleksibilitet i lengden på oppholdet da de har flygninger flere dager per uke. Mat og drikke kan kjøpes ombord.

Turkish Airlines og/eller Pegasus har nå ruter hver dag fra Gardermoen. Når denne muligheten benyttes må kunden reise via Istanbul. Det positive er at de 3 dager i uka har 2 daglige flygninger fra Gardermoen, at bagasjen bookes helt frem, og service om bord er av de beste. Denne muligheten gir stor fleksibilitet for kundens behov.