Inter Training AS har flere samarbeidspartnere både i Norge, Tyrkia og Spania. Når det gjelder fly fra Norge samarbeider vi med ulike selskap som yter god service og akseptable priser. Siden det å chartre fly (det er for dyrt) så er våre samarbeid på flysiden viktig. Vi jobber godt sammen med de tyrkiske flyselskap som har destinasjonen Oslo i sitt program. Også flere av de aktuelle skandinaviske byer som København, Stockholm og Gøteborg som de mest aktuelle Dette gjelder spesielt destinasjonen Antalya, men også til Alicante,Malaga,Gran Kanari. Vi er fortsatt god kunde i Norwegian og supplerer også med Turkish Airlines Pegasus, SunExpress og SAS.

MEN - VI HAR SETER DISPONIBLE I FØRSTE REKKE UT NOVEMBER. Disse setene er populære da de gir best pris. DERFOR - har du bestemt deg for en av våre destinasjoner - ta KONTAKT I MORGEN!

S&B Sport er vår samarbeidspartner i Tyrkia. Daglig leder, Sancar Bicikci er tidligere fotballspiller med mange år som proff i tyrkisk toppserie samt landskamper for Tyrkia.
Han vet hva fotballspillere trenger og hvilke krav de stiller til en optimal trenings leir i sesong oppkjøringen. Ellers vil nok mange av Dere kjenne igjen staben hans når Dere reiser til Antalya

IBEROSPORTS - også dette selskapet er av de beste i klassen på kompetanse, service og gjennomføringskraft. Gjennom godt etablert samarbeid med kommunen får vi disponere anleggene som finnes på Gran C  og Mallorca.

MALAGA og LA MANGA CLUB - her er etablert samarbeid med Narconsult - ved Antonio Reina som lokal samarbeidspartner

PINATAR - en destinasjon som er etablert over ti-år- og der har vi en meget kyndig samarbeiskontakt

Norwegian flyr fra flere steder i Norge. Både til Antalya,Alicante,Malaga og Grand Kanari. Norwegian gir fleksibilitet i lengden på oppholdet da de har flygninger flere dager per uke. Mat og drikke kan kjøpes ombord.

Turkish Airlines og/eller Pegasus/ eller Sunexpress har nå ruter fra Gardermoen. Men også via København, Stockholm og Gøteborg må benyttes for å finne billigst mulig flyseter.Det positive er at Turkish har 3 dager i uka med 2 daglige flygninger fra Gardermoen, at bagasjen bookes helt frem, og service om bord er av de beste. Disse muligheten gir stor fleksibilitet for kundens behov.