Inter Training AS har flere samarbeidspartnere både i Norge, Tyrkia og nå Malaga.  Når det gjelder fly fra Norge samarbeider vi med ulike selskap som yter god service og akseptable priser. Siden vi nå ikke kommer til å chartre fly (det er for dyrt) så er våre samarbeid på flysiden viktig. Nytt av året er at vi har inngått samarbeid med flyselskapet PEGASUS også når det gjelder deres daglige flygninger fra Oslo. Dette gjelder bare destinasjonen Antalya. Vi er fortsatt god kunde i Norwegian og supplerer også med Turkish Airlines og SAS.

MEN - VI HAR SETER DISPONIBLE I FØRSTE REKKE UT NOVEMBER. Disse setene er populære da de gir best pris. DERFOR - har du bestemt deg for en av disse 2 destinasjonene - ta KONTAKT I MORGEN!

SB Sport er vår samarbeidspartner i Tyrkia. Daglig leder, Sancar Bicikci er tidligere fotballspiller med mange år som proff i tyrkisk toppserie samt landskamper for Tyrkia.
Han vet hva fotballspillere trenger og hvilke krav de stiller til en optimal trenings leir i sesong oppkjøringen.

LORO EVENTOS - Malaga, også dette selskapet er av de beste i klassen på kompetanse, service og gjennomføringskraft. Gjennom godt etablert samarbeid med kommunen får vi disponere anleggene som finnes i regionen.

Pegasus flyselskap og Corendon for 2017 vår hovedsamarbeidspartnere på fly - men bare til Antalya som er Deres destinasjon. De har vist en god vilje og kommet med gode priser frem mot nyåret. DERFOR viktig å ta beslutningen om leir - i morgen.


Norwegian flyr fra flere steder i Norge. Både til Antalya og Malaga. Norwegian gir fleksibilitet i lengden på oppholdet da de har flygninger flere dager per uke. Mat og drikke kan kjøpes ombord.

Turkish Airlines har nå ruter hver dag fra Gardermoen. Når denne muligheten benyttes må kunden reise via Istanbul. Det positive er at de 3 dager i uka har 2 daglige flygninger fra Gardermoen, at bagasjen bookes helt frem, og service om bord er av de beste. Denne muligheten gir stor fleksibilitet for kundens behov.