Inter - Training AS er et norsk selskap som de 18 siste årene har spesialisert seg som turoperatør for idrettslag og videregående skoler til Tyrkia,med nok av glimrende hotell ved den tyrkiske reviera. I tillegg Mallorca og Grand Kanari. Gjennom vårt utmerkede samarbeid med den lokale partner S&B Sport, organiserer og gjennomfører vi treningsleir for lag på alle nivå. Vi har flotte anlegg for; fotball, håndball, basketball. beach volley, svømming, friidrett og tennis for å nevne de mest aktuelle. Spesielt venter vi oss mye av det nye anlegget i Belek som Gloria har bygget. De kan serve 43 forskjellige idretter og alt oppfuller Olympiske krav.

Nytt nå er destinasjonen Mallorca - og Kanariøyene,det siste for de profesjonelle lagene. Vi har i høst hatt videregående skoler til denne destinasjoen - med hell. Og ikke minst for videregående skoler byr Mallorca på muligheter for trening og aktivitet for de fleste idretter. Iberosport har egne veiledere i ulike idretter, bl.a spesialist på vann-aktiviteter m.m. Men Mallorca er også kjent  for gode sykkelmuligheter, tennis, nytt fri-idrett anlegg - under sommerlige forhold nesten året rundt. For 2022 får vi også sjekket ut hvordan forholdene er på Garnd Kanari. Også her gleder vi oss til å få erfaringer

Vi er et lavpris selskap som setter KVALITET på produktet, service og tilstedeværelse høyt for våre kunder. Interessen for konseptet med treningsleir er i stadig vekst. Kvaliteten og prisen på produktet er meget konkurransedyktig gjennom Inter-Training AS - og våre lokale operatører med samarbeidende hoteller

Dere skal dog være oppmerksom på at i Spania tilkommer en ekstra skatt på alle tjenester som blir lagt inn i prisbilde. Derfor - i pris og innhold - sammenlkignet med Antalya - må man søke litt mindre luksus for å kunne konkurrere prismessig. Og være TIDLIG ute for å finne gunstige flypriser. Mallorca er et populært reisemål for turister som er tidlig ute med å booke flyseter.

Derfor - vi føler at for høst 2021 - vinteren 2022 - er det viktig å ta beslutning om reise innen vi skriver Desember,helst før. Men - vi prøver uansett å¨finne en løsning. Men fleksibiliteten for kunden er størst NÅ.

S&B Sport har gjennom sitt gode team og eier Sancar Bicikci – som har et sammenhengende og evigvarende fotballiv i klubben Antalyaspor (æresmedlem i klubben), bygd opp et stort nettverk i og rundt Antalya kysten. Dette har medført at vi har tilgang til de aller beste hotell i regionene Lara, Belek og Side. Hoteller er det nok av – for ulike behov og prisklasser. S&B Sport og Inter-Trainning AS har nå egne baner i Belek omerådet. Derfor er vi meget takknemlig og komfortable med å samarbeide med en lokal operatør som setter kvalitet på det våre kunder etterspør i høysete. Vi gleder oss allerede til neste sesong for våre kunder.

Iberosports -  med teamet Rob Bonnie,Antonio og norske Elisabeth Nore - har allerede vist gjennom tidligere år at de har samme kompetanse og service innstilling som i S&B Sport. Vi vil på vegne av kundene våre takke veldig for den verdien dette gir våre kunder.

Inter Training AS har følgende mannskap:

Einar Sigmundstad, Daglig leder

Einar har siden 1976 spilt eller jobbet som trener både i topp- og breddefotballen. Han har blant annet hatt ansvar for flere yngre landslag, vært trener på ulike nivå i norsk klubbfotball, blant annet som trener for Strømsgodset i tre perioder(1983-84, 1990-91, 2003). NM gull som trener i 1991 er et av høydepunktene i hans karriere. Hans kontaktnett i hele fotball-Norge er derfor stort. 

 I dag har Einar pensjionert seg fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Derfor brukes nå tiden med Inter-Training AS - i meget godt samarbeid med salgsagent Andrè Nilsen. Vi 2 kjenner store deler av fotball- og idretts-Norge over det langstrakte land

André Nilsen, Salgsagent

André er bosatt i Moss. Han har bred erfaring fra fotball i sin moder klubb SK Sprint Jeløy. André startet som trener i 1990 på den yngste klassen og har vært trener eller lagleder på alle alders trinn i klubben siden. Fra 2001 – 2011 har han vært leder rundt Sprint Jeløy sitt A-lag. Disse årene har gitt oss god innsikt i hva som kreves for at en treningsleir skal bli optimal for en klubb uansett nivå. Sesongen 2021-22 vil bli hans 17. sesong som operatør i Antalya, Tyrkia

Reidar Schjei, Salgsagent

Reidar bor nå i Trondheim i sin nye pensjonist-tilværelse. Han har vært fotballtrener i 41 år i et ti-talls klubber i Finnmark, Troms, Nordland, Trøndelag og på Østlandet som gjør at han har et meget stort nettverk gjennom klubber og blant norske fotballtrenere på alle nivå.

Er fortsatt engasjert gjennom NFF, Krets og NFT med utdanning av trenere.

Allsidigheten - og hva som er behovet for ulike idretter når det gjelder blant annet treningsleire - dekkes gjennom hans Topptrenerutdanning i NIF/Olympiatoppen samt at han har trenerutdanning i tre andre særidretter utenom sin UEFA A-lisens i fotball.