HIPP HURRA - FLYENE GÅR IGJEN

Ja,4.JANUAR 2022 er vi igang igjen med OBOS-lag fra Norge som starter oppkjøringen for 2022-sesongen

Ja,de får glede av 4 av våre egne baner som S&B sport steller under oppsyn med beste kompetanse i Tyrkia. Og dermed til beste for at våre kunder i Inter-Training skal få de beste trenings- og kampforhold. 

S&B sport melder at det er stor etterspørsel fra andre nasjoner som ønsker å spille kamper mot norske lag. Og at det er større valgmuligheter tilpasset de norske klubbers nivå enn noen gang

S&B SPORT OG INTER-TRAINING AS HAR EGNE BANER I BELEK

Det er 8de året vi disponere egne baner i tillegg til de banene som våre hoteller har. Våre baner ligger i regionen Belek. Da er vi som eneste operatør sikret at vi alltid kan levere topp kvalitet på gresset Dere skal trene på. Vi styrer belastninger og det er S&B Sport sine folk som jobber på banene hver dag. Gled Dere til å bruke disse i bedre stand enn noen gang.

Men vi har selvfølgelig muligheter til å få gode opplevelser og forhold - i Lara og Side - da med hotellenes baner. Eller fra 5 - 12 min kjøring til våre egne baner.På hotellene sine baner blir kvaliteten slik den er - der og da - uten vår garanti hvordan banene blir gjennom vinteren. DERFOR - Inter-Training AS/ S&B Sport er den eneste operatør som styrer belastningen på banene !!

 

NY DESTINASJON - MALLORCA - OG KANARIØYENE I SPANIA.

Vi har fra 2017 fått en ny destinasjon. Gjennom vår lokale operatør - IBEROSPORTS - på Mallorca, med skotsk og norsk guide og kompetanse for idrett har vi nå fått dette reisemål for trenings- og kampleir. De betjener også for profesjonelle lag opphold på Kanariøyene som alternativ til Antalya. Vi har hatt kunder som har erfart produktet og kan gi de beste anbefalinger. Ta kontakt, så kan vi sende dere linker til ulike hotell og arenaer - for de fleste aktiviteter.

For nærmere opplysninger om reiseopplegg med tider, fra de ulike destinasjoner - vennligst ta kontakt med Inter-Training AS (Andrè eller Einar). Det bør gjøres allerede i Oktober - ellers kan de beste priser på flyseter være okkupert. Men vi kan få kunder via Istanbul som back-up

Ja,Norwegian bl.a har direkte fly fra flere norske byer til flyplassen Palma på Mallorca. Og jo tidligere ute du er, jo bedre blir pakkeprisen for de billigste flybilletene går først. Og et bestemt antall er disponibelt per flyavgang som gruppe-booking. 

Ja,for 2022 har vi bookinger både på Mallorca og Grand Kanari. Alle gleder seg til å ta imot norske kunder på beste måte

 

FOR 2022: JA - VÅRE EGNE BANER I BELEK GODGJØR SEG FOR DERE - FRA TIDLIG JANUAR

Inter-Training AS i samarbeid med S&B Sport kan igjen invitere våre kunder til våre egne baner og anlegg med garderobe og innlåsings mulighet av utstyr mellom øktene. Dette har vært MEGET VELLYKKET. Igjen takk til S&B Sport som har hørt på kundenes behov som alle setter veldig pris på. Dette gjør vi for at kundene skal få opptimale forhold uansett når Dere reiser. Vi styrer belastningen på disse banene. Med andre ord de beste forhold som kan gis i Antalya får du ved å velge Inter-Training AS.

S&B Sport er de eneste som har egne baner for fotball hvor Inter-Training i samarbeid med SB Sport styrer belastningen. Og ikke minst når de tas i bruk. Nettopp - når de norske kundene begynner å reise åpnes banene. Disse banene har også flomlys!

Vår agent i Tyrkia
Bildenavn Været i Antalya nå
Antalyaspor Terminliste 2017-18
Visum Visumregler til Tyrkia