Tromsø IL på plass i Belek

Tromsø IL sitt A lag startet sitt opphold i Belek 22 januar og blir der til 2 februar. Under sitt opphold trener de på SB og Inter-Training sine baner. De skal under sitt opphold spille 2 kamper, mot Zenit og ST Pølden. 

SB SPORT OG INTER-TRAINING AS HAR EGNE BANER I BELEK

Det er 5te året vi disponere egne baner i tillegg til de banene som våre hoteller har. Våre baner ligger i regionen Belek. Da er vi som eneste operatør sikret at vi alltid kan levere topp kvalitet på gresset Dere skal trene på. Vi styrer belastninger og det er SB Sport sine folk som jobber på banene hver dag. Gled Dere til å bruke disse.

Men vi har selvfølgelig muligheter til å få gode opplevelser og forhold - i Lara og Side - da med hotellenes baner. Da blir kvaliteten slik den er - der og da - uten vår garanti hvordan banene blir gjennom vinteren. DERFOR - Inter-Training AS/ SB Sport er den eneste operatør som styrer belastningen på banene!!!

 

NY DESTINASJON - MALAGA I SPANIA.

Vi kan for 2017 by på en ny destinasjon. Gjennom vår lokale operatør - LORO EVENTOS med norske fotballpersoner som har flyttet og etablert seg i Benalmadena - 15-20 minutter fra Malaga flyplass - er vi også her sikret den beste service for våre kunder under oppholdet. Vi har hatt 2 kunder der nå i høst som kan brukes som referanse. se www.loroeventos.com . Da får Dere et inntrykk av destinasjonen. - med hoteller gjennom Medplaya.com kjeden.

Blant annet har man et MEGET godt utstyrt fitness-senter (900 m2 - kjent som det beste i Malaga) - det såkalte Epic Gym. Dette senteret ligger kort gangavstand fra de h0otellene vi bruker. Der kan klubber/ klasser etter ønske ( med senterets instruktører), booke seg inn for hele gruppen - eller så kan våre kunder gå individuelt dit for å trene.

Eksempel på aktiviteter som tilbys er: CrossFit ( Styrke sirkel trening), Boxing, Body Pump, Yoga, Pilates, Taichi, Salsa,. Utstyr ellers for styrketrening er både faste apparater og fri-vekter. I tillegg mulighet for å kjøre aktiviteten på taket. se www.loroeventos.com

For nærmere opplysninger om reiseopplegg med tider, fra de ulike destinasjoner - vennligst ta kontakt med Inter-Training AS (Andrè, Reidar eller Einar). Det bør gjøres i november - ellers kan flyseter være okkupert.

 

FOR 2017: JA - VÅRE EGNE BANER I BELEK GODGJØR SEG FOR DERE - FRA TIDLIG FEBRUAR

Inter-Training AS i samarbeid med SB Sport kan igjen invitere våre kunder til våre egne baner og anlegg med garderobe og innlåsings mulighet av utstyr mellom øktene. Dette har vært MEGET VELLYKKET. Igjen takk til SB Sport som har hørt på våre behov som kundene setter veldig pris på. Dette gjør vi for at kundene skal få opptimale forhold uansett når Dere reiser. Vi styrer belastningen på disse banene. Med andre ord de beste forhold som kan gis i Antalya får du ved å velge Inter-Training AS.

SB Sport er de eneste som har egne abner for fotball hvor Inter-Training i samarbeid med SB Sport styrer belastningen. Og ikke minst når de tas i bruk. Nettopp - når de norske kundene begynner å reise åpnes banene. Disse banene har også flomlys!

Vår agent i Tyrkia
Bildenavn Været i Antalya nå
Antalyaspor Terminliste 2017-18
Visum Visumregler til Tyrkia