Anna-Karin Kask

Lillys tics och Härskartekniker

NY! Lillys tics ...eller Vem är det som bestämmer?
Utgiven 2023 på Lava förlag.

Härskartekniker: Sagor för vuxna
Utgiven 2019 på Kunskapshusets förlag.
Citattecken

En introduktion

Anna-Karin Kask är dramapedagog och pedagogisk handledare som gett ut två böcker:
Debuten kom 2019 med boken Härskartekniker: Sagor för vuxna, Kunskapshusets förlag. Nu 2023 har hon släppt sin andra bok Lillys tics ...eller Vem är det som bestämmer? Lava förlag:


NY! Lillys tics ...eller Vem är det som bestämmer? är en berättelse om Lilly, om utanförskap och vikten av vänskap och är en kapitelbok för barn i åldrarna 6-9 år. 

Lilly gillar inte höga ljud, eller kanelbullar om det inte är mormors. Hon gillar inte när det är ovädersdagar, för då är alla inomhus på rasterna. Då blir det nervöst i Lillys kropp, det kliar inuti och hon bara måste harkla sig. Då fnissar klasskompisarna sådär elakt.
Agnes och Rut är speciellt elaka. De bestämmer vilka som får vara med och vilka som inte får vara med. Oftast är det Lilly som inte får vara med.

"Okej, vilka vill vara med och leka? Ja, alla får vara med. Alla som inte har tics", brukar Agnes ropa högt. Lilly känner sig ledsen, ensam och utstött. En dag flyttar det dock in en ny familj i huset intill...

Lillys tics kan beställas/köpas under fliken Beställ bok.


Härskartekniker: Sagor för vuxna presenterar Sagometoden: Tillsammans med bokens texter med sagotema, där frodiga personbeskrivningar varvas med kreativa metoder, kan Sagometoden användas i arbete med att utveckla gruppdynamik i organisationer och företag samt i skolor från gymnasienivå och uppåt.
Läs mer om boken och metoden under fliken Sagometoden.

Anna-Karin erbjuder föreläsningar och workshops med anknytning till Sagometoden eller mer skräddarsydda varianter.
Mer information om detta hittar du under fliken Bokning.

Härskartekniker: Sagor för vuxna kan beställas/köpas under fliken Beställ bok.