Bokning: Workshops & Föreläsningar


Sagometoden/Workshop
Med hjälp av sagans förtrollade värld kan vi åskådliggöra sådant som många gånger sker i det fördolda och som ofta är svårt att ta på. Vi prövar kreativa metoder som syftar till att inkludera och utmana hela gruppen och som inbjuder till reflektion och lyssnande. Sagometoden syftar till att angripa, belysa och medvetandegöra härskartekniker kopplat till sagorna och till olika kreativa metoder och övningar.

Alla workshops syftar till att inspirera arbetsgrupper till reflektion och kommunikation, när det gäller den egna arbetsplatsen och arbetsgruppen.

Sagometoden kan vara ett sätt att arbeta med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön, OSA. (AFS 2015:4).

Hör av er för mer information och offert.


Föreläsning
(ca 60 min)

Titel: För dig som har hållit käften alldeles för länge! 

Beskrivning: Anna-Karin Kask berättar om sina personliga erfarenheter av att ha varit utsatt för härskartekniker på arbetsplatsen.

  • Vilka ingredienser fanns för att skapa ett osunt arbetsklimat?
  • Vilka erfarenheter har hon gjort?
  • Hur kan vi förebygga osunt arbetsklimat?

Bokprat med kort föredrag och en liten läsning...
(ca 60 min)

Ett kort föredrag om härskartekniker och vad det gör med oss människor, en kort läsning ur boken och ett samtal om hur boken Härskartekniker:Sagor för vuxna kom till. Passar som en introduktion till boken och arbetet med härskartekniker för den lilla arbetsgruppen, på biblioteket, i föreningen eller kanske bokcirkeln.


Sagostund för vuxna
(ca 60min)

Anna-Karin kask läser sagan Drottningen av Pompadusien ur sin bok Härskartekniker: Sagor för vuxna. En sagostund som fungerar fint som uppstart till goda samtal om bemötande på arbetsplatsen. Eftersagoläsning ges möjlighet till samtal och reflektion.

Hör av er för mer information och offert.

Vi skräddarsyr ett upplägg efter era önskemål och behov.

Formulär för frågor och beställningar
Vill du boka eller har frågor kring föreläsning, kurser och workshops, eller är intresserad av en skräddarsydd lösning, fyll då i formuläret här nedan eller maila annakarinkask@gmail.com

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Anna-Karin leder en workshop på Midgårdsskolan i Umeå.