Øistein Hølleland

Øistein Hølleland (født 6. juni 1950 i Oslo) er norsk forfatter. Han debuterte med diktsamlingen Vi lærte i 1977 og har siden det gitt ut over 40 bøker. 

Bibliografi

  • Vi lærte Gyldendal (1977)
  • Dans, kamerat! Gyldendal (1979)
  • Erik, oppgang B, Norlisvingen 3 Gyldendal (1979)
  • Bruk hue, Erik Gyldendal (1980)
  • Vi er kamerater, vi Gyldendal (1984)
  • Morna, kamerat Gyldendal (1987)
  • Under samholdets fane (1987)
  • Det historiske lys Pax Forlag (1989)
  • Siddiks hemmelighet Tiden (1990)
  • Mål og mening Cappelen (1991)
  • Valg og verdi Cappelen (1992)
  • Tid og tanke Cappelen (1993)
  • Bare trøkk på … (medforfatter) (1994)
  • Lines rom Damm (1994)
  • Ewas album Damm (1997)
  • KZK Gyldendal Tiden (1997)
  • Den herlige lukta av neshorn Damm (1998); CD og lydfil, Damm (2002)
  • Idas øy Damm (1999)
  • Tid Humanist (1999)
  • Strutsefant Damm (2000), CD og lydfil, Damm (2002)
  • Når elefanter gråter Damm (2001), CD og lydfil, Damm (2003)
  • Større enn seier Omnipax (2001)
  • Hilsen fra stjerna Damm (2001), CD og lydfil, Damm (2003)
  • Georg og løvebrølet Damm (2002), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Bumerang Damm (2003)
  • Vinci og jeg Damm (2003), CD og lydfil, Lydbokforlaget (2004)
  • Kjenne på barten Damm (2004), CD og lydfil, Lydbokforlaget (2004)
  • Drømmetid Damm (2004)
  • Katten som trengte trøst Damm (2004), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Tusen kyss fra Maria Damm (2005), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Sydkorset Damm (2005)
  • Som fuglene synger Damm (2006)
  • Sindre flyr alene Damm (2007), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Spurvegutten. En julefortelling Verbum (2007)
  • Sindre og Selma Cappelen Damm (2008), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Brevet til Selma Cappelen Damm (2009), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Den første hekken Cappelen Damm (2009), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Sindre og Selma tar toget Cappelen Damm (2010), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Det siste landet Tussilago (2010)
  • Sindre og Selma og Sinnataggen Cappelen Damm (2011), lydfil, Cappelen Damm (2016)
  • Vi lærte Gyldendal, e-bok (2012)
  • Tigermannen Tussilago (2013)
  • Dronning på King's Road Tussilago (2016)
  • Venus-passasjen Tussilago (2018)
  • Lydbøkene (CD og nedlastbar lydfil) er innlest av forfatter.

Les mer om Øistein Hølleland på Wikipedia

Besøk Øistein Høllelands Facebook-side.

Lise Knudsen

Lise Knudsen (f. 1962) er forfatter, komponist og musiker, og debuterte som skjønnlitterær forfatter i 1994 med ungdomsromanen Novemberlys.

Bibliografi

  • Svartbergets hemmelighet (Tussilago, 2016)
  • Uten dekning (Tussilago, 2013)
  • Etterskrift (Transit, 2013)
  • El Dorado (Gyldendal, 2009)
  • Med plekter i lomma (Gyldendal, 2008)
  • Die Schwartzen Flügel (Baumhaus Verlag, 2008)
  • Svarte vinger (Gyldendal, 2007)
  • Maskespill (Gyldendal, 2005)
  • Spindelvev (Gyldendal, 2004)
  • I snublefart (Gyldendal, 2003)
  • Korkunst (Cantando Musikkforlag, medforfatter, dikt, 2002)
  • Maria og Minotaurus (Omnipax, 2001)
  • Maria (Lydbokforlaget, 2001)
  • Maria og Magnus (Gyldendal Tiden, 2000)
  • Maria midtimellom (Gyldendal Tiden, 1999)
  • Maria – snart skolejente (Gyldendal Tiden, 1998)
  • Novemberlys (Gyldendal, 1994)

Les mer på Lise Knudsens nettside.