Yrittäjä itse

Olen Mari.Kovaa vauhtia keski-ikäistyvä alanvaihtaja. Olen aiemmalta ammatiltani lähihoitaja mutta kouluttauduin uudelleen. -Ammattiin joka oli ollut ajatuksissa jo pitkään . Valmistuin koulutetuksi hierojaksi keväällä 2021 ja siitä lähtien olen toiminut yrittäjänä. Talvella 2022 suoritin urheiluhierojan opinnot. 

Liikunnasta olen ollut aina kiinnostunut ja erityisesti voimailu- ja kamppailulajit ovat olleet lähellä sydäntä. Koripalloakin tuli lapsena useampi vuosi pompoteltua. Uranvaihdoksen myötä ja omien lapsukaisten kasvettua itsellänikin on taas mahdollisuus panostaa enemmän harrastuksiin. Tässä vanhoilla päivillä on herännyt kiinnostus hyvinvointiin koko­nais­val­tai­sem­min­kin. 

-Aikuisena olen innostunut opiskelusta ja aionkin opiskella kehon ja myös mielen hyvinvointia tässä työn ohella vielä lisää. 

Hierojana pidän vahvuutenani sitä että olen melko helposti lähestyttävä ja empaattinen. Olen itsekin ihan tavallinen tallaaja enkä mikään supersankari, vaikka kovasti yritänkin. Näinollen osaan samaistua ihan tavallisiin arjen haasteisiin ja paineisiin. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja saan merkitystä työlleni siitä että saan ratkottua ongelmia ja sinä lähdet vastaanotolta tyytyväisenä. Mieluusti näen sinun myös palaavan kertomaan miten olo on helpottanut. Hierontatyylistäni  joku on lausunut seuraavaa: "Kovat otteet mutta tarvittaessa helläkätinen"