ALBER Scalamobil trappklättrare

Trappklättrare ALBER

Det enkla sättet att övervinna trappor.

Tack vare den patenterade klättringsmekanismen hjälper Alber scalamobil till att säkert och enkelt övervinna alla typer av trappor. Den här kraftfulla mobila enheten kan kombineras med ett stort utbud av manuella rullstolar. 

Scalamobil bemästrar nästan alla typer av trappor, såväl smala- som spiraltrappor. Insatsen för vårdaren är minimal.Ett automatiskt säkerhetssystem bromsar hjulen och styr pålitligt scalamobil i alla typer av trappor.

Nytt eller begagnat.

Att välja nytt eller begagnat är många gånger en prisfråga men ochså i vilken omfattning trappklättraren skall användas.

Hyrköp:

Hyrköp innebär att man vid leverans erlägger en "förstahyra" och den första månadsbetalningen. Resterande månadkostnader betalas sedan i förskott tills full betalning erlagts. Vi erbjuder hyrköp i 6 eller 12 månader.  Kontakta oss för mer information.

Service och reparation

På vår verkstad i Växjö utför vi service, reparation och underhåll. Vi kan även utföra detta hos Dig som kund eller på följande orter där Invacare har sina servicecenter om man har tecknat serviceavtal. Dessa orter är Billeberga/Lund, Mölndal/Göteborg och Spånga/Stockholm.

Genom att teckna serviceavtal får man även tillgång till lånemaskin under tiden service eller reparation utförs.

Kontakta oss för mer information och förslag till serviceavtal.

Lån- hyresavtal

Vi erbjuder även uthyrningsmöjligheter. Man kanske tillfälligt under en viss tid behöver en extra maskin. Vi erbjuder hyresavtal från minst en vecka. För att få låna trappklättrare krävs givetvis att den som skall köra/använda trappklättraren har genomgått utbildning för detta.

Trappklättraruppdrag:

Vi utför även trappklättraruppdrag genom att vi kommer och gör trappklättringen. M.a.o Ni behöver inte ha någon utbildad förare/ användare. Det kan vara att Ni under en dag vill besöka någon där det inte finns hiss eller andra möjligheter att träffas. Det kan även vara till ett möte, utbildning etc

Kontakta oss för mer information