ALBER Scalamobil trappklättrare

Trappklättrare ALBER

Det enkla sättet att övervinna trappor.

Tack vare den patenterade klättringsmekanismen hjälper Alber scalamobil till att säkert och enkelt övervinna alla typer av trappor. Den här kraftfulla mobila enheten kan kombineras med ett stort utbud av manuella rullstolar. Det innovativa ErgoBalance-handtaget har utformats av specialister för att säkerställa en enkel och säker hantering. De integrerade IQ-sensorerna ger större komfort och säkerhet. Tack vare scalamobil är trappor inte längre ett hinder.

Scalamobil bemästrar nästan alla typer av trappor, såväl smala- som spiraltrappor. Insatsen för vårdaren är minimal.Ett automatiskt säkerhetssystem bromsar hjulen och styr pålitligt scalamobil i alla typer av trappor. De patenterade IQ-sensorernager brukaren stöd och tillåter en mycket säker och, framför allt, bekväm upp-/nedstigning i trappan. Tack vare de mjuka däcken, ger scalamobil inga skador på trappan. Enkel och säker att använda. Den ergonomiska formen på de nya ErgoBalance-handtagen har utformats av specialister för att säkerställa enkel och säker drift. Stoppningen på handtagen i kombination med det användarvänliga manöversystemet borgar för bekväm användning även under längre stunder. Alla viktiga funktioner syns omedelbart på den lättöverskådliga displayen. Handtagen kan enkelt justeras i höjd och bredd för att enkelt passa olika individuella behov.

Service och reparation

På vår verkstad i Växjö utför vi service, reparation och underhåll. Vi kan även utföra detta hos Dig som kund eller på följande orter där Invacare har sina servicecenter om man har tecknat serviceavtal. Dessa orter är Billeberga/Lund, Mölndal/Göteborg och Spånga/Stockholm.

Genom att teckna serviceavtal får man även tillgång till lånemaskin under tiden service eller reparation utförs. Kontakta oss för mer information och förslag till serviceavtal.

Lån- hyresavtal

Vi erbjuder även uthyrningsmöjligheter. Man kanske tillfälligt under en viss tid behöver en extra maskin. Vi erbjuder hyresavtal från minst en vecka. För att få låna trappklättrare krävs givetvis att den som skall köra/använda trappklättraren har genomgått utbildning för detta.

Vi erbjuder även trappklättrartjänst genom att vi kommer och gör trappklättringen. M.a.o Ni behöver inte ha någon utbildad förare/ användare. Det kan vara att Ni under en dag vill besöka någon där det inte finns hiss eller andra möjligheter att träffas. Det kan även vara till ett möte, utbildning etc

Kontakta oss för mer information