Nyheter och information samt intressanta länkar

Här presenterar vi våra egna nyheter samt skapar länkar till aktuella företag och myndigheter som idag är aktuella för vår verksamhet inom funktionsnedsättning.

.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 2020-10-14:

Allmänt:

Trots rådande Coronatider håller vi fortfarande uppe vår service, leverans och utbildning av trappklättrare. Givetvis följer vi myndigheternas rekommendationer avseende att skydda både oss och våra kunder.

Utbildning:

Under oktober och november månad kommer vi att genomföra ett antal trappklättrar-utbildningar. Många har förstått behovet och kraven att alla som använder trappklättrare skall ha en godkänd utbildning av en certifierad utbildare.  

Begagnade trappklättrare:

Vi har fått in ett antal begagnade Scalamobil S35 trappklättrare som vi givetvis säljer med hållbarhetsgaranti. För mer info och pris kontakta oss via telefon eller mail.

Uthyrning och Lånemaskin:

Vi har även en Scalamobil S35 trappklättrare till uthyrning/lån med monterad fällbar sits vilket är avsedd för de personer som själva kan göra överflyttning från rullstolen eller har gångproblem i trappor.

Tillbehör:

Vi har nu möjlighet att tillverka komfortbälte, vad- och fotband till rullstolar. Vi har även tagit fram en bältesavlänkare. Gå in på vår face boksida för att se vår video på bältesavlänkaren. För mer information och pris, maila eller ring oss.

 

Vill Ni veta mer hitta Ni info på vår hemsida www.funkaforlivet.se

På återhörande

Lasse Björnberg

Intressanta länkar

Här är en länk till nya regler för medicintekniska produkter. Klicka på länken nedan. 

Läkemedelsverkets hemsida. Allmänt och om nuvarande regelverk
https://lakemedelsverket.se/malgrupp/Foretag/Medicinteknik/

Aktuella händelser

.

Företag

.

Myndigheter

.

Övriga

Övrigt

Bältesavlänkare

Problem med att bilbältet ligger an mot halsen? Vi har tagit fram lösningen på detta problemet med en bältesavlänkare som man snabbt och enkelt applicera på original bilbälte utan att göra åverkan. Enkelt att ta med sig. Kontakta oss för mer information. 

Komfortbälte, Vad- och fotbälte