Nyheter och information samt intressanta länkar

Här presenterar vi våra egna nyheter samt skapar länkar till aktuella företag och myndigheter som idag är aktuella för vår verksamhet inom funktionsnedsättning.

 

.

Information och Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 2019-09-25:

Utbildningar:

Under december planerar vi en ny utbildning i Region Kronobergs regi för nya användare av Scalamobil S35 trappklättrare enligt den utbildningsplan som vi gemensamt tagit fram. 

Service:

Vi har nu genomfört den första avtalade årsservicen på Region Kronoberg,s och Länstransporter Jönköping,s trappklättrare. Användarna, och även vi, anser att denna årliga kontroll och service av en certifierad verkstad/leverantör är viktig och en trygghet för de som dagligen använder Scalamobil trappklättrare.                       

Uthyrning och Lånemaskin:

Vi är på gång att köpa in fler lånemaskiner för att kunna låna ut till alla som frågar oss om lån/hyra.

”Bostadsanpassning” med trappklättrare:

I nuläget är tyvärr inte trappklättrare berättigade till bidrag för ”bostadsanpassning”. I stället för att bygga om huset/lägenheten för dyra pengar som kanske efter ett antal år inte behövs ser vi trappklättraren som ett bra komplement där man kan, när behovet inte finns, flytta den utan några återställningskostnader. Något för alla kommuner att tänka på.

Hemsida:                                                                                

Roligt att vår hemsida är så välbesökt. Gå in Du också på www.funkaforlivet.se där hitta Du all information om vad vi kan erbjuda och vårt samarbete med Invacare

                                                                                                  

På återhörande

 

Lars-åke Johansson

Intressanta länkar

Här under har vi lagt upp som vi tycker intressanta länkar. Klicka på rubriken.

Aktuella händelser

Inga aktuella händelser just nu

.

Företag

.

Myndigheter

.

Övriga