Utbildning

Trappklättrare: Vi är certifierade och godkända att genomföra utbildning på ALBER Scalamobil trappklättrare i samarbete med INVACARE. Det är ett krav att alla som kör, är förare av trappklättrare skall ha en godkänd utbildning. Utbildning omfattar både teori och praktisk körning med stor vikt på säkerhet. Även vid uthyrning av trappklättrare är utbildning obligatorisk. 

Service/reparation

Vi utför service och reparationer på Alber trappklättrare samt Invcare el-scootrar, rullstolar och rollatorer. Vid service och reparation har vi lånemaskin till uthyrning. Finns serviceavtal ingår lånemaskin utan kostnad

Vi utför servicen på vår verkstad på närmaste Invacare servicecenter eller hos våra kunder.

Försäljning

Invacare produkter:

Vi är återförsäljare av Invacare produkter vilket till stor del omfattar, rullatorer, manuella- och eldrivna rullstolar, sportstolar, el-scootrar samt Alber trappklättrare.

Försäljning

Kvistberga ramper

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa ramplösningar, snabba leveranser och bra service. Du väljer mellan teleskopiska, vikbara eller fasta eller kanske en bakgavelramp till Ditt fordon. Inget är oss främmande. Genom att välja en tröskelramp kan Du lött ta Dig över trösklar upp till 11 cm. Det är Ditt behov som styr.

 

Konsultverksamhet och Rådgivning

Efter mer än 30 års erfarenhet om funktionsnedsättning har vi under åren haft olika uppdrag gentemot myndigheter, kommuner, regioner och inte minst personer med funktionsnedsättning.

Det kan gälla bilanpassning, bostadsanpassning eller hjälpmedel. Inget är för oss främmande.