för bättre livskvalité

Utbildning

Trappklättrare: Vi är certifierade och godkända att genomföra utbildning på ALBER Scalamobil trappklättrare i samarbete med INVACARE. Det är ett krav att alla som kör, är förare av trappklättrare skall ha en godkänd utbildning. Utbildning omfattar både teori och praktisk körning med stor vikt på säkerhet.

Bilanpassning:Vi har även Information/utbildning inom bilanpassning och dess regelverk samt vilka möjligheter det finns till en bra bilanpassning. Vi ger även råd/rekommenderar till vilket anpassningsföretag man bör vända sig till.

 

Föreläsningar

Vi har bl.a föreläsning i bilanpassningsfrågor och dess regelverk. Vi har även en föreläsning om att vara stammare - "Inget att haka upp sig på". För mer information - kontakta Lars-åke

Bilanpassning

"Hjälp hela vägen". Med över 30 års erfarenhet av bilanpassning kan vi erbjuda Dig hjälp från ansökan till färdiganpassat fordon.

 

 

Service/reparation

Vi utför service och reparationer på Alber trappklättrare samt Invcare el-scootrar, rullstolar och rollatorer. Vid service och reparation på trappklättrare har vi lånemaskin till uthyrning.

Konsultverksamhet och Rådgivning

Efter mer än 30 års erfarenhet om funktionsnedsättning har vi under åren haft olika uppdrag gentemot myndigheter, kommuner, regioner och inte minst personer med funktions-nedsättning.

Kontakta Lars-åke för mer information vad vi kan erbjuda 

 

Försäljning

Invacare produkter:

Vi är återförsäljare av Invacare produkter vilket till stor del omfattar, rullatorer, manuella- och eldrivna rullstolar, sportstolar, el-scootrar samt Alber trappklättrare. Vi kan även erbjuda övriga produkter, tillbehör och reservdelar från Invacare.

Mer uppgifter under fliken övriga produkter och inlagda länkar.