Övriga produkter från Invacare

Som återförsäljare till Invacare kan vi erbjuda gånghjälpmedel, manuella rullstolar, hygienhjälpmedel, El-scootrar, säng och lyftutrustning. Med dessa produkter kan man återskapa en aktiv livsstil och behålla självständighet trots att kroppen blivit äldre.

 

Manuella rullstolar

 Invacares aktiva rullstolar inkluderar Küschall och XLT serien. Küschall har alltid strävat efter bästa kvalitet, optimala köregenskaper, innovation samt en smidig och dynamisk design. En Küschall-rullstol skall vara en förlängning av kroppen, mer som en snygg accessoar än något man bara kör omkring i. Med flera olika modeller av Küschall-rullstolar, både fast ram och vikbara, så finns det en modell som passar just dina behov. Invacare XLT-serien erbjuder fast ram titan-rullstol som kan konfigureras på många olika sätt, och erbjuder utmärkt stöd och rörlighet. 

Rollatorer

Invacare erbjuder ett brett sortiment av ergonomiska rollatorer för inom- och utomhusbruk. Alla produkter är av högsta kvalitet så att du kan känna dig trygg. Alltid med en bekväm sits och bekvämt handtagsgrepp, vilket möjliggör en upprätt och trygg promenad. Dessutom finns ett stort utbud av tillbehör som är kompatibla mellan många rollatorer, vilket ger flexibla alternativ. Nedan hittar du Invacares Dolomite rollatorer

El-scootrar

Invacare erbjuder ett fulltaligt sortiment av scootrar, som har de egenskaper som behövs för täcka de flesta önskemål och behov. Invacares scootrar produktutvecklas av Invacare GmbH i Tyskland med inriktning bl. a på att klara det skandinaviska klimatet, samt ge god ergonomi, körkomfort och tillförlitlighet. Invacares scootrar är kända för sin eleganta design, höga säkerhet och goda köregenskaper. Vi har ett komplett sortiment från liten till medium och stora scootrar, med 3 eller 4 hjul, samt en HD-version som klarar en brukarvikt på upp till 220 kg.