Övriga produkter från Invacare och Kvistberga

Som återförsäljare till Invacare kan vi erbjuda gånghjälpmedel, manuella rullstolar, hygienhjälpmedel, El-scootrar, säng och lyftutrustning. Med dessa produkter kan man återskapa en aktiv livsstil och behålla självständighet trots att kroppen blivit äldre.

 

Rullstolar - Rollatorer

 Invacares aktiva rullstolar inkluderar Küschall och XLT serien. Küschall har alltid strävat efter bästa kvalitet, optimala köregenskaper, innovation samt en smidig och dynamisk design.  Med flera olika modeller av Küschall-rullstolar, både fast ram och vikbara, så finns det en modell som passar just dina behov. 

Invacare erbjuder ett brett sortiment av ergonomiska rollatorer för inom- och utomhusbruk. Alltid med en bekväm sits och bekvämt handtagsgrepp, vilket möjliggör en upprätt och trygg promenad. Dessutom finns ett stort utbud av tillbehör.

Kvistberga - ramper

Kvistberga står för ett brett sortiment av högkvalitativa ramplösningar, snabba leveranser och personlig service vilket gör det lätt att vara återförsäljare till Kvistberga ramper.

Ett brett sortiment av portabla ramper som är enkla och smidiga att använda till bl.a rullstolar, rollatorer, barnvagnar.

Tröskelramper, som Du enkelt kan ta med Dig, gör det snabbt och enkelt att ta sig över trösklar. Finns för tröskelhöjder från 1,8 cm till 11,2 cm.

Bakgavelramper gör i och urlastning i bilen enkel, bekväm och säker. Finns i olika varianter, 2-delad eller 3-delad. En enkel och flexibel ramp som är lätt att fälla in och ut.

Besök Kvistberga,s hemsida www.kvistberga.se för mer information eller kontakta oss

El-scootrar

Invacare erbjuder ett fulltaligt sortiment av scootrar, som har de egenskaper som behövs för täcka de flesta önskemål och behov. Invacares scootrar produktutvecklas av Invacare GmbH i Tyskland med inriktning bl. a på att klara det skandinaviska klimatet, samt ge god ergonomi, körkomfort och tillförlitlighet. Invacares scootrar är kända för sin eleganta design, höga säkerhet och goda köregenskaper. Vi har ett komplett sortiment från liten till medium och stora scootrar, med 3 eller 4 hjul, samt en HD-version som klarar en brukarvikt på upp till 220 kg.