Övriga produkter från Invacare och Kvistberga samt egen tillverkning

Som återförsäljare till Invacare och Kvistberga kan vi förutom trappklättrare erbjuda ramper gånghjälpmedel, manuella rullstolar, El-scootrar och rollatorer. Med dessa produkter kan man återskapa en aktiv livsstil och behålla självständighet trots att kroppen blivit äldre. Vi har själva tagit fram tillbehörsprodukter såsom bältesavlänkare, vad- och fotband,  komfortbälte etc.

Rullstolar - Rollatorer

 Invacares aktiva rullstolar inkluderar Küschall och XLT serien. Med flera olika modeller, både      fast ram och vikbara, så finns det en modell som passar just dina behov. 

Invacare erbjuder ett brett sortiment av ergonomiska rollatorer för inom- och utomhusbruk. Dessutom finns ett stort utbud av tillbehör.

Kvistberga - ramper

Kvistberga står för ett brett sortiment av högkvalitativa ramplösningar. Portabla ramper som är enkla och smidiga att använda till bl.a rullstolar, rollatorer, barnvagnar.

Tröskelramper, som Du enkelt kan ta med Dig, gör det snabbt och enkelt att ta sig över trösklar. 

Bakgavelramper gör i och urlastning i bilen enkel, bekväm och säker. Finns i olika varianter, 2-delad eller 3-delad. En enkel och flexibel ramp som är lätt att fälla in och ut.

El-scootrar

Invacare erbjuder ett fulltaligt sortiment av el-scootrar, som har de egenskaper som behövs för täcka de flesta önskemål och behov.  Vi har ett komplett sortiment från liten till medium och stora scootrar, med 3 eller 4 hjul, samt en HD-version som klarar en brukarvikt på upp till 220 kg.

Egna produkter

BältesavlänkareProblem med att bilbältet ligger an mot halsen? 

Länk till video: https://www.facebook.com/watch/?v=349282362950429

Vi har tagit fram lösningen på detta problemet med en bältesavlänkare som man snabbt och enkelt applicera på original bilbälte utan att göra åverkan. Enkelt att ta med sig. Finns för både vuxna och barn. Gå in på vår faceboksida för att se en video hur man enkelt aplicera bältesavlänkaren

Komfortbälte, Vad- och Fotband

Vi måttanpassar enligt Dina önskemål komfortbälte, vad- och fotband så dom passar Din rullstol och Din sittförmåga.