Hold ut - det blir Stolpejakt i år også

Hold ut - det blir Stolpejakt i år også

Mye kan tyde på vinteren kan la vente på seg i år...

Arrangementskomiteen har derfor innsett at akebrett, snowboard, skøyter og ski like godt kan erstattes med planlegging av årets Stolpejakt. Eller "støtt kom nye vårer" som en tømmerhogger sør for Speismark en gang sa...

Vi satser på 5 kartområder i år også - Liermoen, Langerudberget, Fosseidberget, Roverudsberget og naturlig nok Kongsvinger festning. Liermoen, Kongsvinger festning og Roverudsberget er gamle kjenninger, mens Langerudberget og Fosseidberget blir nye bekjentskaper for våre stolpejegere.

Til tross for gode tømmerpriser har kartene klart seg ganske bra gjennom vinterhalvåret. Arrangementskomiteens utsendte melder likevel om behov for mindre oppdatering av kartene. Kartet over Fosseidberget tegnes i disse dager og blir rykende ferskt.

Samtidig søker vi aktivt etter samarbeidspartnere som på ulike måter kan gi Stolpejakten nødvendig støtte. For ikke å glemme arbeidet med informasjonsmateriellet, og innhenting av tillatelser fra grunneiere. Vi må trekke og dele ut fjorårets premier også.

Jo,a det blir nok stolpejakt etterhvert:-). Vi tror og håper at jaktsesongen kan starte i første halvdel av mai. Det blir eventuelt tidligere enn noen gang i våre skoger :-).

Hold ut.

Ps. Imens kan vi anbefale Usynlig-O. Et genialt opplegg for oss som liker turer i variert terreng. Last ned appen hos Play eller Appstore, og bli med ut i skogen langt fra Korona.
Mer info finner du hos www.bkok.no.

02.05.2020 09:15
lagt til handlevogn