ÅRSMØTE 2019

Klubbens høyeste organ - årsmøtet - avholdes onsdag 27.februar, kl. 18 i Arkitektlagets lokaler i Norskogvegen 10. Det blir muligheter for livlige og konstruktive diskusjon om klubben ve om vel - med enkel servering. 

Saksliste og årsmøtedokumenter:

I GAMLE DAGER: H43-KAVLEN

BKOK.NO er ikke vesentlig anderledes enn andre moderne mediehus, og i mangel på nye artikler og informasjon, begynner vi en serie med tilbakeblikk fra "hine hårde dager". Første artikkel i denne seren er hentet fra en av BKOK.NOs forløpere (BOK-posten eller Fellesposten), og handler om store prestasjoner og spennende oppgjør blant gamle menn i de dype svenske skogene.

SESONGAVSLUTNING OG "JAKTPRAT" FOR ÅRETS STOLPEJAKT

Onsdag 28.november blir det "jaktprat" og avslutning for årets Stolpejakt i Kongsvinger (dvs: for alle som har funnet stolper på henholdsvis Kongsvinger festning, Liermoen, Rudsmoen, Skinnarbøl og Vardeberget).


Arrangementskomiteen inviterer til byens storstue, Kongsvinger bibliotek. Kl. 18-19 blir det trekning av premier, enkel servering, utveksling av årets turopplevelser, og mulighet til å påvirke neste års arrangement.

VINTERTRENING

Snart kommer den kalde fine tida..., og da har selv inngrodde o-løpere godt av litt trening. Onsdag 5. desember blir det muligheter for litt "kroppsgymnastikk" i ymse former i gymsalen på Langeland skole. Mellom kl. 1830-1930 blir det forhåpentligvis både god gammel sirkeltrening, ballspill og litt tøying.  

BKOK-TABELLENE | KA E STILLINGEN?

På førstkommende lørdag faller avgjørelsen i årets Sprint-kupp, og på søndag avgjøres årets BKOK-KARUSELLEN med klubbmesterskapet. Hva er vel da bedre enn å studere tallenes tale. Begge løpene belønner deltagerne med doble poengsummer.

Sprint-kupp | Tabell

BKOK-KARUSELL | Tabell 

NATTJAKTA | ETAPPE 2 | LIER GÅRD

Forrige onsdag startet årets NATTJAKTA med krevende sprintløp ved Bjønnmyradammen. Onsdag 10/10 fortsetter moroa med en ny etappe på Liermoen før sirkuset flytter seg til Sverige med etappe 3 og 4. 

Samlingsplass er inne på tunet til fam. Delphin på Lier gård. Merket fra Lierkryset og rv. 2. Parker på grusplassen bak låven. Fellesstart for alle klasser og løyper ca. kl. 19. Det er mulig å melde seg på på samlingsplass helt fram til start, men meld dere gjerne på via Eventor i forkant - da blir jobben for arrangementskomiteen litt mer forutsigbar.

 

KRETSMESTERSKAP STAFETT | 2/9-18 | SKINNARBØL

 

Førstkommende søndag (2/9-18) arrangerer BKOK KM-stafett for Hedmark og Oppland o-krets. Arenaen er skogene bak Skinnarbøl, og samlingsplass er ved lavvoen til Skansgården. Det er merket fra E16/Masterudvegen.

Møt gjerne opp og bidra under arrangementet. Enten som arrangør eller publikum. BKOK stiller lag i de flere klasser. Du kan også teste løyper og terreng i klassene med fri påmelding. 

Arrangører bør møte ved samlingsplass senest kl. 10. Første start skjer kl. 11. Startskuddet for stafetten smeller kl. 12. 

BKOK-KARUSELLEN | Stillingen i BKOK-tabellen etter vårsesongen

Etter stolpejakten på Liermoen er det velfortjent ferie i BKOK-KARUSELLEN. 1.august  braker det i gang igjen, så ikke fortvil. 

I AL har Peder fått en knapp og heldig luke ned til resten av koblet. I AK kan det virke som Arnor har kontrollen også i år. I C-løypa er det tett som hagl, men Stian B er i front. I kortløypa er det evigunge Bo Jullum har har festet grepet. Resten av tabellen kan du analysere og kose deg i løpet av sommerferien. 

BKOK-tabellen

BKOK og Nydalen SK er tildelt Norsk O-Festival i 2021

Brandval/Kongsvinger OK og Nydalen SK er tildelt Norsk O-Festival i 2021, og hele arrangementet blir lagt til Kongsvinger. 

Arrangementsdato og løpsprogram:

Fredag 25.jun 2021 – Sprint
Lørdag 26.jun 2021 – Mellomdistanse
Søndag 27.jun 2021 – Langdistanse

Det blir Norgescup for senior og junior elite samt WRE for senior alle dager.

Nyhetssak på Norsk Orientering sine hjemmesider finner du her

 

STOLPEJAKT | Årets jaktsesongen starter tidligst 8.juni

Onsdag 9.mai besøker BKOK-KARUSELL villsvinene og skogene bak Skinnarbøl. Det er langdistanse på programmet, og og en gylden mulighet til å vise at det fortsatt er futt i beina og rykter om høy alder er sterkt overdrevet. Merket fra E16 ved Skinnarbøl. Fri start mellom kl. 18-19. Det er fortsatt vår.

RESULTATER

AKTIVITETSKALENDER | 2018

ODALSLØPET

Treningsgrunnlaget er kanskje magert, og Odalsløpet kommer som vanlig brått på. Bli likevel med på kortreist o-løp på Skarnes. Det er likt for alle (hvertfall de fleste).

LØPSINFO & PÅMELDING

Bygdestafetten - prestisjefylt og uhøytidelig

Tradisjonen tro, inviterer Skogkarens klubb til Bygdestafett 1.mai. Her møtes lag fra alle mulige kriker og kroker (der du ikkje skulle tru at nokon kunne bu), til vennelig og prestisjefylt kappestrid. I år vil stafetten arrangeres på en av våre "hjemmebaner", så forhåpentligvis kan vi stille med mange lag. Finn fram gammel o-magi, smil og bli med !

Lagledere/påmeldere (vær gjerne "proaktive" og meld dere til disposisjon for laglederne under / det er ikke sikkert de husker å ringe alle potensielle):

Brandval: Per Gunnar Gjølstad

Roverud: Oddgeir Frysjøenden

Hokåsen: Håvard Nyhus

Kongsvinger: Ole Inge Rismoen

Vinger: Anders Hauger 

INNBYDELSE | RESULTATER

FELLESTUR TIL KARLSTAD 5-6.MAI.

KARLSTAD

Bli med på en tur sammen med andre glåmdøler til trivelige o-løp ved Skattkärr like øst for Karlstad. Løpene er et samarbeid mellom OK Älgen, Skattkärrs SOK og OK TYR.

Nybegynnerkurs

Har du og dine lyst til å lære mer om orientering, poster, stolpejakt, kart og kompass? For første gang på mange år innbyr BKOK til nybegynnerkurs onsdag 18.april i Kongsvinger bibliotek, mellom kl. 18-20. Første halvdel av kurset vil foregå innendørs i biblioteket, mens andre halvdel vil skje ute i Byparken - hvis været tillater det.

Årsmøte

Årsmøte i BKOK

Avholdes torsdag 8. mars 2018, kl. 18.00 i ØstCom ASs lokaler på SIVA, Norvald Strands veg 146

Årsmelding med saksliste, forslag til organisasjonsplan følger under, regnskap 2017 og forslag til budsjett 2018:

 

 

SESONGAVSLUTNING | 7.DESEMBER | KL. 18

Det er nok bare å innse at årets sesong er ved veis ende, og at snø og vinter har tatt over våre skoger. Men først skal gode og iherdige prestasjoner premieres i byens storstue. Torsdag 7.desember kl. 18 åpner Brandval/Kongsvinger orienteringsklubb dørene på Kongsvinger bibliotek og inviterer til sesongavslutning for både Freske Vinger (stolpejakt), BKOK-KARUSELLEN og klubbmesterskapet.

Det bllr utdeling av premier, lett underholdning og enkel servering. Ta med godt humør og del årets veivalg, bommer og turopplevelser.

BLI MED PÅ NATTJAKTA PÅ RUDSMOEN

Mens de fleste andre jakter elg på dagtid, arranger og innbyr BKOK til etappe 3 i Nattjakta 11.oktober. Du kan velge mellom 4 løyper (AL, AK, C og N) akkurat som i et ordinært trenings-/karuselløp. Det spiller ingen roll at man ikke har deltatt i de to første etappene - her er det fortsatt muligheter for alle. 

Rudsmoen mellom Roverud og Skinnarbøl er arenaen og fellesstarten går ca. 1930. Meld deg gjerne på i forkant via løpsinformasjonen på Eventor.

Lad lyktene og finn fram o-skoa igjen. Etterpå blir det mulighet til litt enkel servering og veivalgsdiskusjoner i låven til familien Hauger Brufladt.

BOKKERITTET

Endelig. Lørdag 23.september. Sagnomsuste Bokkerittet.  Vilt, vakkert, rått og hemningsløst sprintløp med Kongsvinger festning, skansene og forterreng som arena. Fri start mellom kl. 14-16.

4 løyper/klasser: 

Rittmester (AL) | ca. 2,5km | Krevende 

Sekondløytnant (AK) | ca. 2,0km | Litt krevende

Fanejunker (C) | ca. 1,5km | Ganske enkel

Menig (N) | ca. 1,0km | Enkel

Start og mål ved festningsporten. Parkering ved Gyldenborg. Merket fra Kongsvinger sentum og Vinger kirke.

Årets Bokkeritt blir også siste løpet i årets Sprint-kupp og nest siste i årets BKOK-KARUSELL. Doble poenger utloves til alle deltagere som stiller til start. 

Stillingen i Sprint-kupp. 

Stillingen i BKOK-tabellen.

TERMINLISTE (oppdatert 18.09.2017) FOR BKOK-KARUSELLEN OG NATTJAKTA I 2017 FINNER DU HER.

KLUBBMESTERSKAP | 24.9 | LANGDISTANSE

Klubbmesterskap - langdistanse (høres langt ut, men er det man i gamle dager kalte normaldistansen) avholdes snart med brask og bram. Fri start mellom kl. 13-15. Samlingsplass blir et eller annet sted på Mobekkkartet, Merket fra E16 (Masterudvegen).

Masse prestisje på spill og helt åpent hvem som vinner de gjeve "BKOK-bøttene" i henholdsvis dame- og herreklassen.

Løpet inngår i årets BKOK-karusell og det utloves doble poengsummer i BKOK-tabellen til de som stiller til start.

AL | H17

AK | D17, D/H 50-, D/H 60-, D/H 15-16, H17AK

C | D/H 13-16C, D/H 17C, D/H 70-, D17AK, D/H 13-14

N | D/H 10, D/H 12, D/H13-16N, N-Åpen

 

Resultater finner du her