BKOK-KARUSELLEN & sommeravslutning | 26/6 | LIERMOEN

Førstkommende onsdag bir det vårsessongens siste løp i BKOK-KARUSELLEN og gode muligheter for bad i Lierfløita. De som har kontroll på livet og god tid kan helt sikkert benytte anledningen til litt grilling og lett mingling, mens Ole R. innbyr til vennskappelig treningsmulighet og kappestrid med lave kilometertider.  

https://eventor.orientering.no/Events/Show/19603  

På menyen står de vanlge 4 løypealternativene - Grønn, Blå, Rød og den fryktete Svarte. .

Merket fra Lierkrysset / rv. 2. Fris start mellom kl. 1730-1900. 

BKOKLAGERET FLYTTER | GENERELT UTSTYRSAMNESTI

Det blir stadig trangere for Politiet på Seter,. Hvorvidt det er området som blir trangere, verden som blir mer nysgjerrig eller om oppslutningen blant Politiets bedriftsidrettslags utholdenhetsgrener blir stadig lavere vites ei. Uansett må BKOK flytte sitt lille lager fra skigarasjen på Seter.

Men vi har allerede fått husly et nytt sted - i kjelleren på ETO-bygget (vis-a-vis Rådhusteateret). Ganske sentralt med andre ord. Flytting skjer nok delvis gradvis, men forhåpentligvis med det største "rufset"  helga 22-23.juni. 

Dette blir samtidig en gylden anledning til å få litt oversikt over hvilke resurser BKOK faktisk rår over. I den anledning hadde det vært stas om godtfolk kan sjekke garasjer, bagasjerom, boder og loft om de kan ha noe utstyr som burde ligge på BKOK-lageret. 

Det innvilges mao generelt "utstyrsamnesti" - uten fare for nidviser og ukvemsord :-)

Anbefalt o-løp | O-Festivalen 2024

Etter Jukola, så venter Norsk O-festival - ett noe mer familievennlig arrangement. I år finner festivalen hus i/ved Lillehammer, og varer i sine vanlige tre dager 21-23/6. Fredag med sprintdistanse i Lillehammer sentrum, lørdag mellomdistanse i Mesnali (Sjusjøen) og langdistanse i Mesnali på søndag. 

Masse folk, forhåpentligvis bra vær og nesten litt fjellterreng. 

Hadde vært artig hvis det ble en fin gjeng som reiste fra BKOK. 

www.ofestivalen.no

Fredag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14732

Lørdag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14733

Søndag:  https://eventor.orientering.no/Events/Show/14734

BKOK-AKTIVITETER | 2024

Masse moro og utfordringer i vente i regi av BKOK (og naboklubber). Sjekk gjerne www.bkok.no og Eventor jevnlig for mer info og oppdateringer.

O-AKTIVITETER 2024 | KALENDER

www.bkok.no, www.glåmdal-o.com, www.eventor.no, div. Facebooksider- alt leder til mer info om div. orienteringsrelaterte aktiviteter. Det mangler med andre ord ikke på informasjon, men hvis du likevel kunne tenke deg en enkel oversikt over et "tilstrekkelig" utvalg (med lenker til mye annet), så har du havnet på rett sted :-). Trykk på lenken under, så skal det dukke opp et regneark som kan veilede deg gjennom o-sesongen 2024.

O-KALENDER 2024

KURS: TRENER 1

Minner om trener 1-kurs som avholdes på Stange over to helger i vinter. Foreløpig er det påmeldt 4 stk i tillegg til at det er en til som kommer til å melde seg på. Fint om dere informerer i klubbene deres om tilbudet.

 Invitasjon og påmelding i Eventor - Eventor - Aktivitet: Trener 1 kurs, Stange i Innlandet, starter 17.-18. februar 2024 (orientering.no)

Hvis noen er interesserte, så meld dere på :-).

BKOK ARRANGERER KM STAFETT 2024

Søndag 25/8 arrangerer BKOK kretsmesterskap i stafett for Innlandet o-krets. Lite er mer spennende enn stafett, og gjevere enn stafettbragder. At BKOK arrangerer utelukker ikke at vi også kan delta. Målet må være å stille lag i min. H/D13-16 og H/D17 - i tillegg til å by på ett godt arrangement i fine skoger. 

KJELL HAUGER FYLLER 80 ÅR!

BKOK har ikke mange æresmedlemmer. Likevel har noen av æresmedlemmene har løpt fortere og bidratt mer enn andre. En sann skogens mann, hel ved, fantastisk orienteringsløper, full av gode historier, og snipsekken full av bragder. BKOK gratulerer Kjell Hauger med de første 80 årene, og er gleder oss til de neste!  

VÆRE MED TIL JUKOLA-/VENLAKAVLEN...?

Er du klar for årets høydepunkt i 2024 (bortsett fra klubbmesterskap, Bygdestafett o.l) - Jukola-/Venlakavlen?

14 juni reiser vi med bil fra Kongsvinger på vei mot Kauhava.Om du er kvinne eller mann, trent lite eller mye, så spiller det ingen rolle. Vi vil ha alle med. Antti Jokinen som vår suverene sportssjef har meldt på 2 lag allerede og fikset oss den beste teltplassen. Ferje fra Sverige til Finland er også booket. Påmelding gjøres til meg (Ole Petter) Sportssjefole@gmail.com / 41771500eller på messenger.Hvilken etappe og hvem av de to lagene du løper på blir vi enige om seinere. Viktigste nå er å få deg med til Finland. Dette blir en sosial og veldig hyggelig tur. Først til mølla 

Kurstilbud i regi av NOF

Norges Orienteringsforbund inviterer til flg. kurs i januar-februar 2024:
 

  • Trener-2 kurs, digitalt , 4 kvelder jan.-feb. + helg 27.-28. januar. Invitasjon og påmelding HER
  • Trener-1 kurs, fysisk frammøte, Stange/Innlandet, DEL 1 17.-18. februar og DEL 2 16.-17. mars. Invitasjon og påmelding HER
  • OCAD løyetegningskurs, digitalt over to kvelder, 15.+16. januar.. Invitasjon og påmelding HER  
  • OCAD løyetegningskurs, digitalt over to kvelder, 22.+23. januar.. Invitasjon og påmelding HER
  • Purple Pen løypetegningskurs, digitalt en kveld, 8. januar. Invitasjon og påmelding HER  
  • Purple Pen løypetegningskurs, digitalt en kveld, 30. januar. Invitasjon og påmelding HER

Det vil bli satt opp flere andre type kurs , både digitalt og fysisk, utover vinteren. Følg med for annonsering av kurs og samlinger på Eventor/forbundsaktiviteter HER

KLUBBMESTERSKAP | 2023 | 30.SEPTEMBER | SKINNARBØL

Endelig har tiden kommet. Endelig skal det skje. All trening. Alle forberedelser. Alle trashtalk... Nå skal det skje - årets klubbmesterskap! Hvem kan få briske seg med den prestisjefylte tittelen i ett år - fram til klubbmesterskapet i 2024. 

Og hvem vinner det sedvanlige sidearrangementet - Gjølstadmesterskapet...?

Kart: Skinnarbøl | Samlingsplass: Hemmelig | Merket: Fra E16 ved Norsenga/kornsiloen | Start: Fri start mellom kl. 13-14.

Det er mange klasser, men likevel bare fire løyper å velge mellom: Grønn | Blå | Rød | Svart

Kartet er fortsatt brukbart, og terrenget/løpbarheten er vel strengt tatt stadig bedre med årene. Se opp for lokale horder av villsvin. 

Ps. De som var heldige i fjor og har fått lånt de fantastiske BKOK-bøttene ett år, må gjerne huske å ta dem med.   

Ps. Løpet inngår naturligvis i BKOK-KARUSELLEN. Utelukker ikke det kan bli doble poengsummer i BKOK-tabellen (som har holdt lav figur hittil i år) av slikt.

Ps. Meld dere gjerne på i forkant - via Eventor. Men javisst er det mulig å dukke opp som Joker-nord på samlingsplass også. Stas uansett:-).

NATTJAKTA BEGYNNER PÅ LIERMOEN 27/9

Det er bare å sette hodelykta på lading, og finne fram o-skoa. Frykt for mørket bør du legge igjen hjemme.

Oppmøte ved flerbrukshuset på Liermoen (merket fra rv.2 ved Sigernesjøen camping). Fri start mellom ca. kl. 19-20.

Tre løyper å velge imellom: Långa natten, Korta natten og Letta natten.

Meld deg gjerne på via Eventor (https://eventor.orientering.no/Events/Show/18933) i forkant av arrangementet (da blir det lettere å være arrangør), men det viktigste er at du dukker. Fullt mulig å dukke opp ved flerbrukshuset på Liermoen "uanmeldt" også.

STOLPEJAKTEN I EIKEBERGET INNSTILLES PGA JAKT 15/9 KL. 23

I år hadde vi spart en liten godbit til ivrige Stolpejegere - Eikeberget - ett stort, fint og variert skogs-/utmarksområde mellom Roverud og Brandval. Her ventet fine stier, små sjøer, gamle kulturminner, god sopp, hav av bær og flotte utsyn. Gleden og godbiten varte ikke lenge, da utmarkslaget i området har oppfordret oss til å stoppe stolpejakten i området - p.g.a. annen jakt og faren for vådeskudd. 

Vår virksomhet og aktivitet er naturlig nok basert på Friluftslovens muligheter, men naturligvis også grunneieres velvilje og forståelse. I dette området lot det seg dessverre ikke gjøre med Stolpejakt om høsten. Kanskje kan området være allment tilgjengelig andre deler av året en annen gang.

Fra og med 15/9 kl. 23 blir det i allefall ikke mulig å jakte på stolper i Eikeberget i år.  

O-KOLONI | Østre Hauger | 16-17.september

I anledning finalen i årets le Tour de Glåmdal, inviterer BKOK alle Glåmdalsklubbene til ett vilt, vakkert og rått eventyr 16-17.september. Er du ca. mellom 10-16 år (eller føler deg ung nok) kan du bare begynne å pakke o-skoene dine…

Mer info og muligheter for å melde seg på via EVENTOR.  

ERIK J. BEST PÅ NIGHTHAWK

Årets NightHawk arrangement ble i år arrangert i tungt, bløtt og krevende terreng ved Fetsund. BKOK stilte med 2 lag i Mastersklassen, og mange løp godt og kjempet hardt. Tilslutt ble det henholdsvis 6. og 10.plass. I klassen for de yngre enn 12 år løp imidlertid Erik J best av alle (tett fulgt av Jørgen Bjerva - sønnen til Kongsvingers Ingunn Berget). 

BKOK TILBAKE PÅ HOVEDLØPET

Fabian og Lars Håvard viste fram potensialet sitt under årets Hovedløp. Tilslutt endte Lars Håvard med en 15.plass og premie på sprintdistansen. På veien dit løp både Fabian og Lars Håvard både fantastisk og med hodet under armen. På sitt beste er disse gutta like gode som de beste - selv om de har adskillig færre timer med orientering enn konkurrentene. Fabian bøy opp med flere beste strekktider i Trondheims gater, mens Lars Håvard helt sikkert ble beste hockeyspiller:-).

Imponerende (lenge siden sist med deltagelse for BKOK), og artig tur til trønderhovedstaden og frampek mot ting som vil komme... Neste år er det Hovedløp i Fredrikstad. Målet må være både bedre og flere. 

BKOK-AKTIVITETER | 2023

TRØNDERTEST | LANGDISTANSE VED TRONDSBU

Fabian og Lars Håvard er er påmeldt og tidlig i august kose seg i tunge trønderske myrer. 

Livelox-spor fra dagens trening på Trondsbu finner du her:

TRØNDERTEST | SPRINT I ØVREBYEN

Ca. 20 stk møtte opp til kombinert sprint- og baskettrening i Øvrebyen.

Link til Livelox finner dere her. 

KORTREIST O-FESTIVAL | 31/6-2/7 | 5 ETAPPER - 3 DAGER TIL ENDE

Naaaah..., skulle man ha arrangert en aldri så liten 5-dagers i løpet av tre dager til helga da... Ja, det tror jeg vi gjør! Slik blir det både trening og moro av... 

Vi kaller arrangementet "O-Festival" (må ikke forveksles med "O-Festivalen" som i år ble arrangert av Oppsal OL i Oslo). Moroa og løpene begynner førstkommende fredag 31/6, og avsluttes søndag 2/7.

(Foreløpig) plan/program:

Etappe 1 - Fredag | 31/6 | kl. 18-19 | Øvrebyen vgs | Sprintdistanse

Etappe 2 - Lørdag | 1/7 | kl. 10-11 | Mellomtjernet | Mellomdistanse

Etappe 3 - Lørdag | 1/7 | kl. 14-15 | Mellomtjernet | Mellomdistanse

Etappe 4 - Søndag | 2/7 | kl. 10-11 | Byparken | Sprintdistanse

Etappe 5 - Søndag | 2/7 | kl. 14-15 | Liermoen | Langdistanse m/fellesstart

Klasser/løyper:

"Grønn" (N) | Kort & enkel  | Vinnertid: 5min/10min/15min

"Rød" (B) | Passe lang og passe vanskelig | Vinnertid: 10min/20min/30min

"Svart" (A) | Slitsom og krevende | Vinnertid: 15min/30min/45min

Opplegg:

Tja, si det. Det går seg til...

Alle etappene blir frittstående og uavhengige av hverandre (du kan med andre ord fritt delta på de etappene du selv ønsker). Sammenlagtstilling blir mest trolig basert på et intrikat poengsystem, som bl.a. til dels er avhengig av antall deltagere på de ulike etappene... Relativt uforutsigbart, men enkelt mao. 

Premiering:

Neppe, kanskje litt heder og ære. Skal imidlertid aldri si aldri. Plutselig finner vi noe på klubblageret...

Vask:

Fribading i Mellomtjernet (lørdag) og Lierfløyta (søndag)

Påmelding:

Meld deg gjerne på i forkant (da blir det enklere å være arrangør) via Eventor. Det går også an å bare plutselig dukke opp på løpsdagen - helt uanmeldt (arrangørene blir nok glad uansett). Hver etappe koster 20kr. Alternativt kan man kjøpe "festivalpass" til 100kr (special, special - just for you my friend...!) 

STOLPEJAKTEN | 13 DAGER - 1278 DELTAGERE

Etter skarve 13 dager med Stolpejakt har ca. 1279 stolpejegere funnet minst 1 av våre stolper. Skal man briske seg og omtale seg som "topp 1000 beste stolpejegere" hos oss, må man for øyeblikket pushe kroppen til det ytterste og finne minst 4 stolper. For å være blant de 100 ivrigste, så må man - for øyeblikket - ha funnet 62 stolper. (Det løser seg fort med to kjappe turer ved Bjørnmoberget og rundt Kongsvinger festning...). 13 stk har funnet alle sammen allerede... "Yngre junior" John Michael Hammerstad imponerer med 152 stolper og en foreløpig 14.plass.    

Og fortvil ei! Det er håp for alle. Selv stolpestorjegere som Peder Sutterud har kun funnet en stolpe hittil og har 1275 stolpejegere foran seg på våre lister :-).

DAGFINN OLSEN | 06.07.1942 - 15.05.2023

Det tynnes ut blant klubbens æresmedlemmer. Denne gang var det sagnomsuste Dagfinn Olsens sin tur til å legge ut på sin siste etappe. Forhåpentligvis venter store lettløpte skoger, gode venner, sol, medvind, nye utfordringer og gode minner.

Dagfinn har fylt og preget kubbens fleste funksjoner: formann, trener, løypelegger (senest under NM i 2004) m.m, men det er som aktiv løper hvor sporene er tydeligst. Bl.a. ble han nr. 4 indviduelt VM 1966 i Finland. På stafetten fikk han 1.etappen og sammen med Ola Skarholt, Åge Hadler og Stig Berge løp de inn til bronsemedalje. 

De siste årene har Dagfinn bodd på Elverum, etter noen år i Kongsvinger. Det er likevel huset langs Lystadvegen ved Prestgårdstjernet og i kanten på de store skogene ved Roverud hvor Dagfinn levde brorparten av sitt rike liv. Antallet trenings- og dugnadstimer i skogene rundt huset i Lystadvegen, er vanskelig å forestille seg. Stiene og sporene er der fortsatt - til inspirasjon og nytte for oss andre.  

BKOK og orienteringsvennene takker for ærbødig for innsatsen, kameratskapen og lyser fred over Dagfinns minne. God tur.

HOKÅSEN VANT ÅRETS BYGDESTAFETT

Årets mest uhøytidlige, men prestisjefylte stafett - Bygdestafetten ble i år avgjort skogene ved Lindtjernet i Grue. 9 lag stilte til start (plass til flere neste år), og over halvparten av lagene hadde sine røtter i BKOK. 4 etapper ventet, og startrekkefølgen var basert et sinnrikt system av handikap-poeng (avhengig av alder, kjønn, pålandsvind, politisk ståsted og eventuelt tilhørighet til det britiske kongehus).

Laget fra Kongsviger startet først, men ti år gamle Bo Jullum klarte ikke å holde Hokåsens blodtrimmete Kay Arne Nyhus bak seg. På etappe 2 vekslet Eidskog, Hokåsen (Kjetil Strengelsrud), Kongsvinger (Vibeke Jullum) om å bytte på ledelsen, mens Roverud (Oddgeir Frysjøenden) sakte om sikkert nærmet seg bakfra. Ole Kristoffer Svendsrud var iskald på tredjeetappen, og holdt både Lotte Frysjøenden og eldre juniorer som Mona Hauger og Per Gunnar Gjølstad bak  seg.

På den siste og avgjørende etappen startet Hokåsen ca. 1minutt før Kongsvinger, som igjen startet ca. 1minutt før Roverud. Tett fulgt av Gjølstadklanen (bare skarve 20 minutter bak). Lars Håvard Strengelsrud holdt hodet ganske kaldt, og selv om løperne så hverandre underveis, kom han til mål i ensom majestet. Etterfulgt av storløpere som Rismoen fra Kongsvinger og Rogstad fra Roverud. Ikke lenge etter at de kom i mål, kom Gjølstads sisteetappeløper. 

Oppløsningen av stafetten er litt usikker, da vår utsendte reporter måtte haste hjem for å ta del i kroningen av Kong Charles. Vi utelukker dog ikke at Team Langbråten avsluttet voldsomt sterkt, etter ett mindre tidstap på 1.etappe. 

  

L&B (LØP & BAD)

Hver onsdag fram til (kanskje også med) påske blir det muligheter for felles trening fra Kongsbadet (svømmehallen...). Oppmøte i den gamle kafeen/resepsjonen ca. kl. 1745. Trening/løpinga begynner kl. 18. Ferdig, og tilbake ved svømmehallen igjen ca. kl. 19. Utelukker ikke at det kan bli innslag av mer eller mindre frivillige o-tekniske øvelser underveis.  

Psst. Mulighet for å bade i Kongsbadet både under og etter trening. Er vi riktiig heldig får vi rabatt på inngangsbillettene.   

VEIVALG | HOLD DEG OPPDATERT I O-NORGE

Veivalg ønsker et tettere samarbeid med O-klubbene og har en avtale med Orienteringsforbundet som gir rabatt på abonnement til orientsklubbene. Vi ønsker derfor også å tilby medlemmene deres magasinet Veivalg til en hyggelig pris.

 

Tilbud års abonnement med 4 utgivelser av magasinet, og tilgang til alt innhold og alle digitale magasiner på nettsiden .  Kr. 399,- (kontra 560,- pr år som er veil. pris). Tilbudet gjelder både klubben og klubbmedlemmer dere har som allerede er abonnenter (de får da redusert prisen sin) og nye som ønsker å bli abonnenter.

Dere må gjerne legge ut vedlegget på deres sider, linke det til veivalg@aboservice.no, og oppfordre medlemmene til å benytte seg av tilbudet ved å sende sin medlemsinformasjon

KLUBBTILBUD MEDLEMSTILBUD 

Ta gjerne kontakt med meg for mer informasjon og en hyggelig prat. 

Vennlig hilsen/ Best regards

Lise Grini Klingen | Salgskonsulent | Tlf. + 47 934 61 880 | E-post: lise.klingen@mediadigital.no

O-FEST på Østre Hauger !

Før vi glemmer det, og hverdagen tar helt overhånd, må vi feire oss selv - og vel overstått O-Festival ! Fredag - 26/8 - blir det langbord, aktiviteter, restelag, kaker, grilling og fest på Østre Hauger. Alle BKOKs medlemmer, alle frivillige som deltok under O-festivalen og andre lokale som er glad i orienteringsidretten er hjertelig velkomne - unge som gamle. 

Det blir mulighet for litt o-trening og andre aktiviteter fra kl. 18. Forhåpentligvis sklir dette naturlig over i bad, badstu, kubb, quiz, fotball, pil-og bue, trampoline, mat, drikke og god stemning inn i sommerkvelden (det er lov å reise hjem akkurat når man selv vil).

Festkomiteen ordner kaker, kaker, saft, benker og bord - kanskje til og med telt. Det blir varme griller, så ta med egnet grillmat. Vil du ha egen stol, må du enten være tidlig ute eller nyte medbrakt. 

Apropos medbrakt... Det er lov å kose seg litt, men spesielt så lenge det er barn og unge tilstede oppfordres det til " sunt måtehold". Faller det naturlig kan/bør bilen din "overnatte".

Det er fortsatt litt sommer, og per nå melder Yr.no i allefall oppholdsvær. Kle dere for anledningen. 

KLUBBKLÆR | NYE OVERTREKKSDRAKTER

Det er lenge siden BKOK har unnet seg felles utforming av overtrekksklær, men akkurat tidsnok til O-festivalen har vi fått nye "festklær". Testpilotene har gitt positive tilbakemeldinger om funksjonalitet, utseende og kvalitet.

Er du over 18 er kostnaden 800kr for jakke og 600kr for bukse. Er du derimot yngre enn 18år er kostnaden henholdsvis 600kr for jakke og 400kr for bukse.

Ta kontakt med Atle Vestlund for prøving og bestilling av klærne. Ryktene tilsier at første anledning for prøving og leveranser blir på Sørli/Kolemoen førstkommende torsdag kl. 18-, og på BKOK-KARUSELLEN i neste uke.

Løp, kjøp og representer :-).

NIGHTHAWK 2022 | RAPPORT

USYNLIG-O PÅ RUDSMOEN

Over ett år etter at vi først stiftet bekjentskap med Korona-viruset, rir det oss fortsatt som en mare. Men fortvil ei! Det er håp. BKOK og Usynlig-O-appen hjelper deg! BKOK har flere treningsmuligheter vår du både kan få trent med god avstand til andre, men også måle deg litt andre ivrige o-løpere (hvis du vil). 

Det siste tilskuddet i Usynlig-O-appen er to løyper fra Motjernet på Rudsmoen. En kort og ganske enkel løype (ca. 1,5km ) og en litt lengre og vanskeligere med mange poster... Parker gjerne langs Brøderudvegen, og ta turen til start og målpunktet som oppvarming. Rasteplassen ved Motjernet er forøvrig en liten perle som inviterer til litt kvalitetstid og ettertanke. 

O'jul med din trening...

Lørdag 26/12 blir det treningsmulighet i Bjørnmoberget. Kanskje til og med merket fra Brøderudvegen ved Mellomtjernet. Parkering ved samlingsplass.Fri start mellom  kl 12.00-13.30. Løyper: A-lang (4,5 km) og A-kort (3,0 km). Dessverre ingen nybegynnerløype, men skygging og henging er tillatt. Det blir ca. 125 meter stigning for begge løypene. Terrenget er stedvis krevende. En fin tur i skogen, med andre ord! 

Vi presiserer at dette er kun et treningsløp, ikke konkurranse. Postene er markert med små postskjermer. Det er ingen tidtaking, men ta gjerne med GPS-klokka, så kan du laste opp sporet ditt på Livelox i etterkant.Det blir tent et bål ca. 11.30, så husk å ta med varme skifteklær og eventuelt pølse! Har du symptomer på luftveisinfeksjon, blir du hjemme. Minst 2 meters avstand til ikke-familiemedlemmer.Alt håp er ikke ute for dere som har andre planer denne dagen. Postskjermene blir nemlig værende i skogen til over nyttår og vi prøver å gjemme kartene et lurt sted nær start Vel møtt!MvhBKOKs finske avdeling

** Ta med egen plastlomme for kartet! **

3 nye Usynlig-O-løyper tilgjengelig!

"For en herlig dag..., for et herlig vær...", sang Jokke. Hvorvidt han hadde vært overbegeistret for nye orienteringsutfordringer er usikkert, men uansett er det 3 nye Usynlig-O-løyper tilgjengelig. Dnene gang er det Skinnarbølskogene som kan utforskes av ivrige o-løpere i alle aldere (hvertfall de fleste). 

En løype er rød og kort, mens de to andre er mer krevende, men med varierende lengder. 

Forhåpentligvis er kart og GPS samstemte. Det vet verken webmaster eller løypelegger ennå.  

ÅRSMØTE 2019

Klubbens høyeste organ - årsmøtet - avholdes onsdag 27.februar, kl. 18 i Arkitektlagets lokaler i Norskogvegen 10. Det blir muligheter for livlige og konstruktive diskusjon om klubben ve om vel - med enkel servering. 

Saksliste og årsmøtedokumenter:

I GAMLE DAGER: H43-KAVLEN

BKOK.NO er ikke vesentlig anderledes enn andre moderne mediehus, og i mangel på nye artikler og informasjon, begynner vi en serie med tilbakeblikk fra "hine hårde dager". Første artikkel i denne seren er hentet fra en av BKOK.NOs forløpere (BOK-posten eller Fellesposten), og handler om store prestasjoner og spennende oppgjør blant gamle menn i de dype svenske skogene.

lagt til handlevogn