BKOK-KARUSELL | LIERMOEN | 26/6-19

Lakker og lir mot sommeren, men vi rekker hvertfall en BKOK-KARUSELL til før ferien. Og endelig er det Liermoen sin tur. Det er bare å finne fram finskoa (o-sko), og forberede seg på fellesstart, langdistanse, Stolpejakt og rogaining! Det vil si: Finn så mange av stolpene på Liermoen som mulig, i løpet av 60min.  Samtidig som du registrerer stolpene fyker du oppover topplistene i Stolpejakta. Har du funnet noen av stolpene tidligere, får du poeng også hvis du finner dem på nytt. Bruker du mer enn 60m minutter så vanker det minuspoeng.

Start ca. kl. 18. Etter målgang blir enkel servering, og muligheter for både bading og lett juging.

Start og mål på badeplassen ved Lierfløita. Merket fra Lierkrysset.  

VARSK-O | FINNDULTEN

Nytt løp i vår umiddelbare nærhet. Denne gangen er det Lunderseæter ILs klassikse Finndulten som står for tur - lørdag 15/6. Kortreist moro. Meld dere på og gjør BKOK stolte og arrangørene glade.

EVENTOR | FINNDULTEN

STOLPEJAKTEN ER I GANG

Kl. 06.00 1.juni startet årets Stolpejakt. Kort tid senere hadde Tom Stude funnet samtlige stolper. Utrolig imponerende og fasinerende:-). Det hindret imidlertid ikke at alle vi andre har mange fine turer foran oss, med bl.a. jakt på stolper.

I år har vi i alt 150 stolper ute i skogene og gatene, fodelt på 6 kartområder: Kongsvinger festning, Bjørnmyra, Sæter, Liermoen, Bjørnmoberget og Rafjellet. 

Det finnes en egen kartfolder med kun BKOKs kartområder. Denne folderen skal være å finne på de fleste offentlige møteplasser i Kongsvinger, samt enklete sentrale private møteplasser også. Etter sigende kommer det i tillegg en stor kartfolder med alle kartområdene i Finnskogområdet - fr aElverum i nord til Eidskog i sør.Denne folderen skal være på vei til postkassen din allerede.

I mens kan du laste ned Stolpejakten-appen. Kartene og stolpeplasseringene er å finne der også.

AKTIVITSKALENDER 2019

Mange har etterlsyt en oversikt over klubbens planlagte aktiviteter i 2019. Til glede for våre ivrige lesere har vi derfor gleden av å presentere følgende: (tilsvarende oversikt, samt resultater, Livelox m.m finner du under fanen "arrangement" og "BKOK-KARUSELLEN") 

Aktivitskalender 2019

ÅRSMØTE 2019

Klubbens høyeste organ - årsmøtet - avholdes onsdag 27.februar, kl. 18 i Arkitektlagets lokaler i Norskogvegen 10. Det blir muligheter for livlige og konstruktive diskusjon om klubben ve om vel - med enkel servering. 

Saksliste og årsmøtedokumenter:

I GAMLE DAGER: H43-KAVLEN

BKOK.NO er ikke vesentlig anderledes enn andre moderne mediehus, og i mangel på nye artikler og informasjon, begynner vi en serie med tilbakeblikk fra "hine hårde dager". Første artikkel i denne seren er hentet fra en av BKOK.NOs forløpere (BOK-posten eller Fellesposten), og handler om store prestasjoner og spennende oppgjør blant gamle menn i de dype svenske skogene.

SESONGAVSLUTNING OG "JAKTPRAT" FOR ÅRETS STOLPEJAKT

Onsdag 28.november blir det "jaktprat" og avslutning for årets Stolpejakt i Kongsvinger (dvs: for alle som har funnet stolper på henholdsvis Kongsvinger festning, Liermoen, Rudsmoen, Skinnarbøl og Vardeberget).


Arrangementskomiteen inviterer til byens storstue, Kongsvinger bibliotek. Kl. 18-19 blir det trekning av premier, enkel servering, utveksling av årets turopplevelser, og mulighet til å påvirke neste års arrangement.

VINTERTRENING

Snart kommer den kalde fine tida..., og da har selv inngrodde o-løpere godt av litt trening. Onsdag 5. desember blir det muligheter for litt "kroppsgymnastikk" i ymse former i gymsalen på Langeland skole. Mellom kl. 1830-1930 blir det forhåpentligvis både god gammel sirkeltrening, ballspill og litt tøying.  

BKOK og Nydalen SK er tildelt Norsk O-Festival i 2021

Brandval/Kongsvinger OK og Nydalen SK er tildelt Norsk O-Festival i 2021, og hele arrangementet blir lagt til Kongsvinger. 

Arrangementsdato og løpsprogram:

Fredag 25.jun 2021 – Sprint
Lørdag 26.jun 2021 – Mellomdistanse
Søndag 27.jun 2021 – Langdistanse

Det blir Norgescup for senior og junior elite samt WRE for senior alle dager.

Nyhetssak på Norsk Orientering sine hjemmesider finner du her

 

Bygdestafetten - prestisjefylt og uhøytidelig

Tradisjonen tro, inviterer Skogkarens klubb til Bygdestafett 1.mai. Her møtes lag fra alle mulige kriker og kroker (der du ikkje skulle tru at nokon kunne bu), til vennelig og prestisjefylt kappestrid. I år vil stafetten arrangeres på en av våre "hjemmebaner", så forhåpentligvis kan vi stille med mange lag. Finn fram gammel o-magi, smil og bli med !

Lagledere/påmeldere (vær gjerne "proaktive" og meld dere til disposisjon for laglederne under / det er ikke sikkert de husker å ringe alle potensielle):

Brandval: Per Gunnar Gjølstad

Roverud: Oddgeir Frysjøenden

Hokåsen: Håvard Nyhus

Kongsvinger: Ole Inge Rismoen

Vinger: Anders Hauger 

INNBYDELSE | RESULTATER

SESONGAVSLUTNING | 7.DESEMBER | KL. 18

Det er nok bare å innse at årets sesong er ved veis ende, og at snø og vinter har tatt over våre skoger. Men først skal gode og iherdige prestasjoner premieres i byens storstue. Torsdag 7.desember kl. 18 åpner Brandval/Kongsvinger orienteringsklubb dørene på Kongsvinger bibliotek og inviterer til sesongavslutning for både Freske Vinger (stolpejakt), BKOK-KARUSELLEN og klubbmesterskapet.

Det bllr utdeling av premier, lett underholdning og enkel servering. Ta med godt humør og del årets veivalg, bommer og turopplevelser.