Kontakta oss

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

"Häftiga upplevelser.....hmm , övertygad om att ni inte kommer att förstå....el vissa av er iaf ....Tack Anette Nilsson för att jag fick veta vad den känslan berodde på....trodde aldrig att de skulle ha med en trädgren att göra"
Som sagt, hypnoterpin mer kraftfull än man kan ana.

"Hej Anette. Jag har en dotter som är helt såld på din hypnos. Hon beskriver att hon känner en frihetskänsla i kropp o knopp. Hon säger att det är som hon har bestigit ett berg. Har en underbar känsla i kroppen. Tycker det är skönt efter behandlingen fast hon inte kommer ihåg så mycket. Tack för att du finns med dina kunskaper."

"Hejsan Anette Jag är så otroligt Tacksam för Ledljusbehandlingen Du jobbade med den på mitt ben,som idag är Smärtfritt och Glatt Ben. Magnesium Kapslarna tar jag full dos av,allt Känns så Toppen i Hela Kroppen. Tack Finaste Anette för all Härlig Hjälp Kram!!!!"

"Efter att ha drabbats av artros i knäna, med tidvis rejält ömmande och svullna knä, blev tipset och rekommendationen att prova PharmaLights. Efter endast en behandling märktes en stor skillnad, efter två behandlingar var resultatet över förväntan! Så till er som har artros av något slag, det finns en lösning på problemet! Tack Anette för suverän hjälp ."

"Att hypnoterapi kunde vara så effektiv kan man inte tro, har fått glädjen och tron på livet tillbaka efter 3 ggr. Anette du är bäst. Många kramar till dej från mig /Eva"

"Anette, Dina fingrar är magiska. TACK!"

Tillagd i varukorgen