Foreningsbrygga 1946

Se Nyheter om seilforeningens Frøysaa kjøp!      ➨➨➨➨➨➨➨➨➨

Hold av dagen og registrer i kalender, se komplett innkallingsskriv lenger ned:

Snart sommer og sol igjen!

Hamar Seilforening

Hamar Seilforening 79 år i 2017

Seilforeningen er en aktiv klubb sentralt beliggende i Hamar med moderne havneanlegg på Tjuvholmen. Havna har utsettingsrampe, truck, mastekran og gjestebrygge.

Parkering er gratis ved bryggene og du kan komme hit etter en kort spasertur fra sentrum der jernbaneområdet utgjør kollektivknutepunktet i Hamar. 

Havna er et populært sted å være sommerstid. Tjuvholmen kro har alle rettigheter og regelmessige konserter. Kroa har toaletter og dusj. Drivstoff og båtutstyr seges fra Marinesenteret. Besøkende med Camping-bil/vogn har sommerplasser og det er anlegg for septiktømming, strøm og ferskvann. Hamar Roklubb ligger her med eget klubbhus og utsettingsbrygge for kajakk og robåter. I samme hus har Seilforeningen lokaler der kurs i jolleseiling foregår.  Det finnes flere benker og griller til fri benyttelse på Tjuvholmen. 

Hamar Seilforenings anlegg gir deg en trygg havn med vakthold slik at båtholdet blir så bekymringsfritt som mulig. Samtidig vil vi at havna skal være et samlingssted for seilinteresserte enten man bare vil kjenne på livet i havna eller komme ut på Mjøsa. For deg som søker spenning har vi regattaseiling hver uke hele sesongen. Har du ikke seil-erfaring eller mangler båt kan du bli med på seilkurs for jolleseilere eller melde deg på som mannskap på regattabanen. Fra 2016 ble det også mulig å få innføring i kjølbåt-seiling. Interesserte kan melde seg på for kursing med Killing som foreningen har fått låne til formålet. InterCity er høstens høydepunkt for kjølbåter og en tradisjon med kappestrid mellom Gjøvik og Hamar seilforening. Det gjelder å vinne vandrepokalen. Sesongen avsuttes i oktober med opptak og vinteropplag.

Klubbens uthavn ligger i Bergevika på østsiden av Helgøya. Foreningen leier ut hyttenøkkel til medlemmer. Fantastisk sommersted i trygg god havn med brygge og mulighet for overnatting i hytte på nord-neset. Deler av vika er naturreservat.

Du finner flyfoto over havner langs mjøs-strendene ved å sjekke Nyttige lenker. Mjøsa Båtforbund har en flott oversikt over Gjestehavner  (Desverre tar sidene ikke hensyn til våre båter med mast og kjøl i informasjon om tilgjengelighet).

Tjuvholmen info (klikk for større)
FRØYSAA MALERIET AV GAMLE-BRYGGA MALT RETT ETTER 2. VERDENSKRIG (klikkes for litt større visning)

Årsmøte 15, mars kl19:00

Til medlemmene i Hamar Seilforening

 

Innkalling til årsmøte

Styret innkaller herved til årsmøte i Hamar Seilforening.

Årsmøtet avholdes den 15. mars 2017 kl. 19.00 på Tjuvholmen Kro.

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 1.mars 2017 (to uker før årsmøtet) til Olav myntmesters gate 52 og/eller e-postadresse olajs@online.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet via e-post.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Hamar Seilforening

Ola Johan Sjøbakken

Leder

 

Mjøssprøyt Årgang 2017, vær så snill å reigstrere deg:

Chris i full dressur på sjøhesten Kamloops i 2016

 

Nå er den første vinflasken delt ut, nemlig til medlem nr 50 som bekreftet sitt medlemskap via minidrett.no. Og det til et æresmedlem! Nå er det IKKE slik at man blir æresmedlem av å gjøre dette, men det er liten ære forbundet med IKKE å gjøre det…
Og vi trekker ut en ny flaske (e.l.) til én av de neste 25 som registrerer seg på minidrett.no. Det er samme om du er nr 60 eller nr 70 i rekken, alle de 25 neste (51-75) har samme sjanse til å vinne. STÅ PÅ! Du skal ha fått informasjon om hvordan du registrerer deg på samme mailen der du fikk Mjøssprøyt nr1 som vedlegg.

……./)……

Knut F.

 

Sjekk Medlemsinfo eller les hvordan registre seg i mottatt mail fra Knut F.

Vinner av klubbmesterskapet for kjølbåter 2016. Gratulerer!

___________________________________________________

Killing som inngangsport til seiling?

Hamar seilforening tilbyr kurs i seiling med Killing.  Dette er en norsk kjølbåt som har lange tradisjoner som regattaklasse i norge. Denne båten brukes i kursvirksomhet for seilinteresserte. (Også for skippere som vil forberede seg og starte med egen båt.)

Hamar seilforening ønsker seg flere på regattabanen der vi har ukentlige konkurranser hele sommersesongen. For å få med flere båter og seilere tror vi en introduksjon og litt praktisk øvelse kan være det som skal til for at man vil delta i denne spennede aktiviteten. Derfor tilbyr vi alle som har egen båt eller har tenkt å bli med som mannskap i regattasammenheng kurs sammen med erfarene seilere. 

I 2015 hadde vi bytteregatta for mannskap i noen treningsregattaer, men fordi aktive båter har mål om å komme høyt opp i klubbmesterskapet er det begrenset med grunntrening for interesserte. Vi har erfart at noen båter faller fra og ønsker med dette tilbudet å ta på alvor at det er vanskelig å være motivert når resultatene uteblir.

Vi håper dette blir et fast tilbud men det er blandt annet deg som avgjør om det skal fortsette i årene framover. Så ta kontakt for å holde kursvirksomheten gående!

Mer om dette ligger på Nyheter