Ansiktszonterapi

 

Ansiktszonterapi är en behandlingsteknik som bygger på flera olika behandlingsformer. Den har sedan 80-talet utvecklats av Lone Sörensen.

Via reflexzoner och punkter i ansiktet behandlas hela kroppen för olika symtom och besvär som genom denna behandling kommer i balans.

Fördelen med att använda den här metoden är inte bara att förebygga och behandla sjukdomar utan att via bearbetning av reflexzoner och punkter i ansiktet komma åt att behandla orsaken till att sjukdom uppstår.

Ansiktszonterapi påverkar kroppens muskler så de slappnar av och aktiverar även kroppens egna självläkande processer. Under behandlingen påverkas hormon- och lymfsystemet samt utrensningen av slaggprodukter.

Ansiktzonterapi är samtidigt väldigt effektiv vid emotionella obalanser som många lider av i en stressad vardag.

 

Det är det internationella institutet IFRI (Instituto de reflexologia Podal/Facial International de Lone Sörensen) som har utvecklat metoden

För att få mer information om hur behandlingen går till samt veta mer om behandlingens fantastiska resultat så klicka på länkarna nedan för att se filmer från dansk tv om Lone Sörensens ansiktszonterapi.

 

 

Film ansiktszonterapi med Lone Sörensen