Japansk facelift

Metoden Japansk Facelift är en kombination av olika behandlingsmetoder från den orientaliska, japanska, vietnamesiska och sydamerikanska medicinen. Det är en typ av ansiktsreflexologi och som påverkar både kroppen och ansiktet från kroppens insida genom aktivering av akupunktur- och nervpunkter.

Med Japansk Facelift är det möjligt att påverka kroppen, stimulera och balansera alla organ inklusive huden som är kroppens största organ. Den ger ditt ansikte ett rejält lyft och reducerar rynkor utan injektioner och skalpell. Genom behandling av reflexpunkter är det möjligt att aktivera lymfsystemet i hela kroppen och få en detoxeffekt som rensar ut gifter och genom det få en rening av huden på hela kroppen inklusive ansiktet.

Ansiktet är fullt av små muskler, zoner, akupunkturpunkter och
neurologiska punkter. Vid stimulering av de är det möjligt att sända
impulser via centrala nervsystemet till specifika organ, öka lymf-och blodcirkulationen samt balansera kemin i kroppen och samtidigt påverka de emotionella aspekterna.

Stor vikt läggs vid lymfdränage för att hjälpa kroppen med utrensning och borttransport av överflödig vätska.

Japansk Facelift är en mycket avslappnande behandling. Alla stressrelaterade spänningar försvinner från kroppen, ansiktsmusklerna inkluderade.

En uppnådd bra balans, avslappning och en god hälsa syns på hela kroppen och i ansiktet likaväl som en dålig hälsa reflekteras och syns i hela kroppen och i ansiktet.

Ansiktet är en del av kroppen.

Film Japansk facelift med Lone Sörensen

Det är det internationella institutet IFRI (Instituto de reflexologia Podal/Facial International de Lone Sörensen) som har utvecklat metoden.