Lisol har nödbelysning för alla typer av projekt

Tillverkade i Sverige och Tyskland - En serie med kvalitetsprodukter med enkel driftsättning, installation och livslängd i fokus

 
 

EXIT VISION™

Central nödbelysningssystem 230V är en avancerad lösning för att ge nödbelysning i fall av strömavbrott eller andra nödsituationer. Det är utformat för att vara användarvänligt och effektivt, samtidigt som det uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Ett av de främsta fördelarna med detta system är dess individuella adressering och övervakning via kraftkabeln. Detta innebär att systemet inte kräver en separat BUS-lina för adressering. Istället kan varje armatur adresseras individuellt och tillges driftläge via pekskärmen på centralenheten. Detta gör det möjligt att snabbt och enkelt identifiera och hantera eventuella fel eller problem.

En annan viktig funktion i det centrala nödbelysningssystemet är dess skalbara cluster-princip. Detta innebär att ytterligare EXIT VISION™ centralenheter kan övervakas tillsammans via webgränssnitt när de ansluts till samma datanätverk. Detta gör det möjligt att enkelt utöka och anpassa systemet efter behov utan att behöva göra stora ingrepp eller investeringar.

För att underlätta användningen och övervakningen av nödbelysningssystemet tillhandahålls också möjlighet till digitala överblicksritningar. Dessa ritar visar tydligt placeringen av varje ansluten armatur, vilket ger en visuell överblick av hela systemet.

‣Centralenheter

‣Kompatibla armaturer

 

INOTEC CLS

Ett högteknologiskt 24V-system som effektivt hanterar belysning under nödsituationer. Med individuell adressering kan upp till 80 armaturer integreras och styras individuellt på ett intelligent sätt. Detta gör det möjligt att anpassa ljusstyrkan och driftläge på armaturenivå, vilket förbättrar säkerheten och effektiviteten i nödbelysningssystemet.

Centralenheten, som innehåller ett kraftfullt batteri, är konstruerad för att rymmas i en vanlig el-nisch. Detta gör installationen enkel och smidig. Batteriet ger tillräcklig strömförsörjning för att driva nödbelysningssystemet under längre perioder utan externt elnät.

För att ge användaren fullständig kontroll och översikt över systemet, finns det ett intuitivt webgränssnitt. Genom webgränssnittet kan övervakning, tester och utförande av loggboksfunktioner hanteras. Detta ger användaren möjlighet att snabbt och effektivt felsöka och identifiera eventuella problem i systemet.

‣Centralenheter

‣Kompatibla 24V armaturer

 

 

INOTEC CPS

Central nödbelysningssystem 220V

INOTEC CPS-systemet med 220V fungerar optimalt för stora projekt och erbjuder avancerade ljusstyrningsfunktioner på armaturnivå. Detta möjliggörs genom individuell adressering av tusentals armaturer, såväl som överlagrad kommunikation på armaturslingorna. Dessutom kan systemet också använda egna BUS-linor för adresserbara komponenter, såsom fasbrottsreläer och undercentraler.

Systemet är moduluppbyggt vilket innebär flexibilitet och möjlighet till anslutning av olika typer av armaturer. Dessa inkluderar 220V AC/DC och 24V DC armaturer, liksom D.E.R dynamiska armaturer och TFT-piktogram.

Sammanfattningsvis är 220V-systemet en effektiv och mångsidig lösning för underhåll av ljusnivåer i stora projekt med stora mängder armaturer. Det kombinerar individuell adressering, kommunikationsmöjligheter och egna BUS-linor, och erbjuder möjlighet till anslutning av olika typer av belysningsarmaturer.

‣Centralenheter

‣Kompatibla armaturer

 

 

Armaturer med individuell reservkraft

En kombination av utvalda nödbelysningsarmaturer och LED-skyltar för vägledande markering. Vi har gjort det enkelt för våra kunder att beställa armaturer med individuell reservkraft genom att tillhandahålla en webshop. Genom att besöka vår webshop kan du enkelt bläddra igenom vårt sortiment, hitta rätt armatur för dina behov och göra en beställning med några få klick. Vi erbjuder även snabb och pålitlig leverans, vilket säkerställer att du får den utrustning du behöver i tid.

Vi förstår att vissa byggnader har en speciell historisk betydelse och kräver en anpassad lösning. Därför erbjuder vi även armaturer som är skräddarsydda för användning i kulturhistoriskt viktiga byggnader. Dessa armaturer är utformade för att sammanfoga modern teknologi med arkitektonisk integritet och estetiskt värde.
 
 

 
 

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen