Rätt belysning. där det behövs, när det behövs.

Att utveckla och optimera armaturer för att assistera vid evakuering med hjälp av LED-teknik har varit vårt huvudfokus sedan vi startade företaget 1993. Vi har tillverkat utrymningsvägsskyltar och markörer till flera väg- och tågtunnlar i Skandinavien, Tyskland och Nederländerna.
Efter hand har vi utvecklat och tillverkat utrymningsvägsmarkörer för användning i tuffa miljöer. Vi känna till de speciella krav som ställs på all slags utrustning som ska installeras i infrastruktur konstruktioner.

Vi erbjuder nu ett brett utbud av produkter lämpliga för användning i tunnlar, offentliga transportcentra eller i specifika industriella installationer. Det nuvarande sortimentet är designat och konstruerat för att vara säkert, snabbt att installera och underhålla.

Alla höljen och fästen är gjorda av rostfritt stål EN 1.4404. Anslutningskablar är godkända enligt IEC 60332-1.
Driverfamiljen 91 är tvåpolig säkrad och utrustad med keramiska kontakter för säker ledning genom installationer.
Designen är optimerad för att vara snabb att installera och underhålla. Snabbkopplingar IP 68 erbjuds som ett alternativ. 

 

 

Viktig information som inte får synas

 

Vi kan nu erbjuda informations- hänvisnings- och varningsskyltar som inte syns när de är inaktiva men tydligt framträder när invändig belysning aktiveras.

 

Tekniken kan appliceras på de flesta av de genomlysta LED-skyltar som finns i vårt sortiment. De är oberoende av färg på budskapet och är energi och kostnadseffektiva. 

Alla skyltmodeller i vårt INFRA-sortiment kan levereras med detta filter. Vi samtalar gärna om möjligheterna i ditt nästa projekt.

 

  • INFRA

    Katalog 2022 på engelska

 

 

  

  

 
 

 

 

 

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen