Velkommen til vår Web shop

Elbilhjelpen.no AS er en familiebedrift som startet salg av ladeutstyr tidlig 2012. Med det er vi den første av dagens eksisterende uavhengige leverandører av slikt ettermarked ladeutstyr for elbiler. Vi har vært heldige med vårt valg av leverandører. Kjøp direkte fra produsentene og lave påslag gir våre kunder uslåelige priser. Med inntoget av ladbare hybridbiler og samarbeidsavtale med en rekke installatører rundt i landet kan vi nå tilby ferdig montert ladeutstyr til markedets beste pris.

Her presenterer vi vårt utvalg av ladekabler, ladestasjoner og andre varer som kan være av interesse for eiere av elektriske kjøretøy.

Under hovedkategoriene som vises langs den grønne linjen over her, vil dere se et utvalg av de mest populære produktene i denne kategorien, og vil kunne gå videre inn i nye underkategorier som viser et større og mer spesifisert utvalg av utstyr.

Under kategoriene er delt opp i følgende:

- Mode 3 ladekabeler dekker kabler som brukes mot nye typen ladestolper. Slike kabler inneholder ingen styreelektronikk, men er kodet for å hindre overbelastning.

- Type 1 dekker ladekabler og ladestasjoner med 1 pistol som brukes på biler fra Asia, så som Nissan Leaf, Kia Soul, I-Miev etc, men USA bruker også type 1 på biler som er beregnet på deres marked.

- Type 2 dekker ladekabler og ladestasjoner med type 2 pistol som brukes på europeiske biler som Renault, VW, BMW, Mercedes, men også på f.eks Tesla som må bruke type 2  for å kunne lade med 3 faser.

Etter bestilling av varer sender vi ut en faktura for forskuddsbetaling, og så snart denne er betalt kan varene fritt hentes hos vår samarbeidspartner Stavanger Karting, leveres på dør eller sendes til ditt postkontor. 

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til vår web shop.

Samarbeidspartnere

Trykk på bildet for adressen til våre samarbeidspartnere

Elbilhjelpen.no sponser Norgesmestrene Stavanger Hockey Kvinner Elite.