Velkommen til vår nettbutikk og kundesenter i Sverdrupsgate 30, 4007 Stavanger

Elbilhjelpen.no AS er en familiebedrift som startet salg av ladeutstyr tidlig 2012. Med det er vi den første av dagens eksisterende uavhengige leverandører av slikt ettermarked ladeutstyr for elbiler. Vi har vært heldige med vårt valg av leverandører. Kjøp direkte fra produsentene og lave påslag gir våre kunder uslåelige priser. Med inntoget av ladbare hybridbiler og samarbeidsavtale med en rekke installatører rundt i landet kan vi nå tilby ferdig montert ladeutstyr til markedets beste pris.

Her presenterer vi vårt utvalg av ladekabler, ladestasjoner og andre varer som kan være av interesse for eiere av elektriske kjøretøy.

Under hovedkategoriene som vises langs den grønne linjen over her, vil dere se et utvalg av de mest populære produktene i denne kategorien, og vil kunne gå videre inn i nye underkategorier som viser et større og mer spesifisert utvalg av utstyr.

Legg ønsket utstyr i handlekorgen og velg leveringsmåte. Etter bestilling av varer sender vi ut en faktura for forskuddsbetaling, og så snart denne er betalt kan varene fritt hentes i Sverdrupsgate 30,  leveres på dør eller sendes til ditt postkontor. 

Kundesenteret i Stavanger er betjent hverdager mellom 10:00 og 16:45 og lørdager 10:00 - 12:00. Der vil vi hjelpe med å velge beste utstyr og ta imot bestillinger.

Vi anbefaler alle å lese seg opp på gjeldene rettningslinjer for lading av elbil via denne linken. Og her er link til forenklet montering.

Elbilhjelpen.no er en nettbutikk som bl.a selger hjemmelader til elbil

Med en hjemmeladestasjon vil du kunne lade både sikrere og raskere enn ved bruk av en ordinær stikkontakt. Du slipper også ta spesielle forholdsregler i hverdagen, slik du må ved lading fra vanlig stikkontakt. I praksis kan du i løpet av bare et par-tre timer kunne lade opp rekkevidden til det man trenger senere på kvelden.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av såkalte hjemmelader til elbil. Vi fører kun produkter fra anerkjente produsenter. Vi leverer til en rekke installatører over hele Norge i tillegg til privatmarkedet og kjent for våre hyggelige priser.

Noen av fordelene med hjemmelader:

• Enklere lading

• Sikrere lading

• Raskere lading

• Investering i egen bolig

Det er ingen grunn til å vente med å investere i en hjemmelader.

Hjelp til montering i stort sett hele Norge

Via våre samarbeidspartnere tilbyr vi ferdig montert hjemmelader. De følger gjeldende forskrifter og registrerer jobben i boligmappa.no.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du er usikker på hvilken modell du bør velge. Benytt deg av vår fagkunnskap til å ta rett beslutning!

 

Hos oss i Elbilhjelpen.no AS finner du også et komplett utvalg av ladekabler til elbiler samt alt du måtte behøve av nødvendig utstyr. Vi har siden 2012 levert ladekabler fra anerkjente produsenter til svært gunstige priser. På den måten vil du som kunde kunne få topp kvalitet til lave priser.

I vår nettbutikk finner du følgende ladekabler til elbil

• Mode 3 til type 1 ladekabler

• Mode 3 til type 2 ladekabler

• Mode 2 til type 1 ladekabler

• Mode 2 til type 2 ladekabler

Mode 3 er betegnelsen på ladekabler som brukes på nye typen ladestolper og mot ladestasjoner med type 2 stikk. Mode 2 er ladekabler for vanlige stikk og inneholder derfor egen styreelektronikk som regulerer bilens lader.

Dersom du er usikker på hvilken du skal velge kan du trygt ta i bruk vår kompetanse. Ved å informere om hvilken bil som skal lades kan vi veilede deg til rett valg av ladekabel for din elbil.

Vi leverer ladekabler til en rekke bilforhandlere over hele Norge i tillegg til å tilby hyggelige priser til private kunder.

Vårt kundesenter er betjent mellom 10.00-16.45 i hverdagen, og 10.00-12.00 på lørdager. Her vil du kunne få hjelp til alt du måtte lure på.

Vi ser frem til å bistå deg med kvalitetsrike produkter til gunstige priser!

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere Trykk på bildet for adressen til våre samarbeidspartnere
For Barna. Trykk på bildet for en liten eventyrstund

EV Box gir en rekke el og hybrid biler økt effektivitet.