Nye Rivena 17 OPEN er spennende!

Rivena 18 OPEN kan også leveres med klaffebord som ekstrautstyr.
Nye Rivena 17 OPEN Nye Rivena 17 OPEN Nye Rivena 17 OPEN Nye Rivena 17 OPEN Nye Rivena 17 OPEN Rivena 17 Open leveres med badeplattformer som ekstrautstyr

Beskrivelse

NYE Rivena 17 Eco OPEN blir en skikkelig drømmebåt for den som elsker vedlikeholdsfritt og lekkert treverk i sin båt. Stilen er klassisk og tidløs og helt vår egen utviklede produktlinje med merket "Rivena Yachts". Vår nyeste baby er 17 fot og utført som en åpen modell, med blanke dekksflater og lekkert treverk innvendig i matt finnish. Gulvet/dørken i vakker furu, sidene i svartor med vårt eget panel og styrekonsoll i klassisk mahogny utførelse. Båten er ferdig utstyrt med styring for motor, instrumenter, behagelige seter foran, matchende puter akter, masse lagringsplass akter, låsbart lager foran, lensepumpe med batteri, elegante lanterner og flaggstang akter.
Årsmodell blir 2023 med siste design utvikling som er en integrert badeplattform som en del av ny-tenkende løsning! Eller som en forminsket kopi av sin lekre storesøster på 19' og med mulighet for utvendige badeplattformer.

Ta kontakt med oss for enda flere detaljer om denne spennende ny-utviklede båten og dette unike tilbudet! Du er velkommen til verkstedet for å se "storesøster-båten" med egne øyne og denne under bygging for å evt. tilføre noen mindre detaljer for eget bruk og behov!
VI HAR KAPASITET FOR KUN EN BÅT til slutten av denne sommeren! :-)

Utstyr

Båten er ferdig utstyrt med styring for motor, instrumenter, behagelige seter foran, matchende puter akter, masse lagringsplass akter, stort låsbart lagerrom foran, lensepumpe, fendringsfester, fortøyningspunkter, elegante lanterner, flaggstang og med batteri . Kalesje kan leveres mot pristillegg.
(Veil pris std båt kr 269.000,-)