Velkommen til Rivena's verden!

Ung fører på Rivena 17 ECO Rivena 17ECO med ung fører-dame ved siden av pappa.

Rivena Yachts er et spennende prosjekt under stadig utvikling. Hovedidéen er å bygge moderne vedlikeholdsvennlige trebåter fra bunnen av og bruke TREVERK som hovedmateriale. Slik binder vi CO2 over mange år og ved hjelp av bio epoksy konserveres treverket på en effektiv måte slik at eierne kan nyte istedet for å måtte yte en masse vedlikehold slik trebåter tradisjonelt har vært.

Velkommen ombord !

(Siden blir stadig oppdatert og bygget ut :-)

Bilde 1 Bilde 1 Bilde 1 Bilde 1 Bilde 1 Gløden og dybden i fargene til mahognyen kommer særlig fram med et tykt og kraftig lag med epoksy som beskytter treverket mot vann oh holder det like fint å år etter år.

Alt i båten håndbygges!

Rivena 19Eco prøvemontering vindskjerm Vacum teknikken brukes veldig mange steder og lager svært gode sammenføyninger over alt i båten.
Rivena 19 vindskjerm Montering av vindskjermen blir permanent og vil tåle stor påkjenning av alle slag.
Rivena 17 Open TILBUD Rivena 17 Open TILBUD Rivena 17 Open TILBUD Rivena 17 Open TILBUD Rivena 17 Open TILBUD KJEMPETILBUD Rivena 17 Open

Kjempetilbud på Rivena 17 Open
Kr 139.000,-

Prisen gjelder en enkel utgave med blåmalt skrog bygget i laminert furu, men godt behandlet med epoksy for å bli mest mulig vedlikeholdsvennlig som trebåt. Dekkene lages i kvistfri fingerskjøtet furu som en moderne og flott effekt. Stavdekk og dollbord kan leveres i mahogny mot tillegg i prisen.  Dørk leveres i 15mm gabon kryssfiner/malt/lakkert. Seter og benker i gabon/furu og puter kommer i tillegg.
Vi vurderer også en liten endring av innredning og seter som et alternativ, med styreposisjon lenger fram i båten og mindre seteplass foran for å gi bedre balanse.

Ta kontakt for et knallkjøp på en lekker båt som du garantert vil bli fornøyd med og kose deg skikkelig med på vannet i sommer!

Våre moderne trebåter er kun til nytelse og her er vårt nyeste design som ÅPEN båt 17-22fot

Rivena 17 ECO på Sørlandet Her er Rivena 17 ECO i kosefart i området ved Mandal i sommer.
Prøving i verkstedet Prøving i verkstedet Prøving i verkstedet Prøving i verkstedet Prøving i verkstedet Underveis i byggingen er våre kunder innom og får se og prøves ut produktet og kommer med innspill.

Våre båter bygges av treverk som hovedmateriale og med dagens kvalitets epoksier som limer sammen treverket og beskytter det mot sol og vann, så blir vedlikeholdet minimert og trebåtlivet bare en fryd.  Vannet holdes ute og treverket forblir tørt og sterkt med vår kaldbaking og epoksybehandling. Slik blir også en ekte ØKO-båt lett å like også når det kommer til vedlikehold slik vi kjenner det fra glassfiberbåtene og epoksyen er selvsagt laget av planteoljer.

Drømmene våre om båt kan være så forskjellig, men det å beholde drømmen i oss er viktig. Vi skal gjøre vårt til at det blir en masse glede med våre båter, selv om ventetiden kan synes lang med å skape og bygge en slik båt som du vil ha.

(Du er velkommen til vår hjemmeside som fortsatt bygges innimellom slagene...)

Rivna 17 Eco prototyp Her er vår første utgave av Rivena 17 eco med moderne stoler.

En rekke nye båtmodeller kontinuerlig under utvikling

Rivena Yachts prosjekt har en rekke nye båter og idéer under utvikling. Grunnmodellen er vår Rivena 19 ECO som vil kan lage i flere farger og materialer i skrog, dekk og vindskjerm etter ønske om stil og utseende. Vi tilpasser oss din smak og kan også levere mye forskjellig utstyr til drømmebåten din.

Allerede er en 17 foter og en 21 foter under utvikling i verkstedet vårt og på tegne- og idé og skisseplan. Så jobber vi med varianter av båter UTEN vindskjerm og aller sist er det aktuelt med en båt med El-motor som er på idé-stadiet enn så lenge.
Sammen med deg vil vi levere et produkt som vil passe akkurat din smak og dine behov!

Rivena 21 Vi har laget en enkel skisse til vår nye Rivena 21 med gedigen badeplattform, hel buet akterende i mahogny og motor plassert helt akter.
Rivena Electra Open En skisse på en mulig åpen versjon av Rivena 19-21 ECO som kan ha ELEKTRISK drift med poder eller påhengsmotor el/bensin. Også versjon med vindskjerm kan utstyres med el-drift.
Rivena Mahogny Rivena 19 ECO m mahogny skrog