Vår och Sommar på Brukskällan

Vår och Sommar på Brukskällan

12 APRIL
Ölprovning och Pubkväll

26 APRIL
Quiz och Pubkväll

17 MAj
Pubkväll

Café, mat och pub. Vi har öppet 15.00-22.00
Vecka 26 (26/6, 27/6, 28/6)
Vecka 27 (3/7, 4/7, 5/7)

17 JULI
ÖLETS DAG

Afterwork & Pubkvällar

Vi arrangerar pubkvällar och afterwork, ibland med tema, trubadur eller annan underhållning. Öppet för allmänheten. Vi erbjuder mat som passar vår egentillverkade öl och dryck, och vi har fullständiga rättigheter. Sporadiskt öppet och vi annonserar mestadels via vår Facebook sida. Vi har plats för 200 personer och det brukar ofta vara fullsatt. Håll utkik på vår facebooksida @Brukskallanbryggeri för aktuella datum, eller kontakta oss för mer information.

Företagsevent & Bokade tillställningar

Låt bryggeriet och restaurangen bli en plats för ett unikt event. Vi sätter ihop ett paket enligt era önskemål, mat, ölprovning, konferens och visning av bryggeriet, som ligger vägg i vägg med restaurangen. Vi berättar om vår passion för öl, historien bakom och hur vi brygger idag. Vi har plats för upp till 80 matgäster, Projektor och utrustning för er konferens finns att tillgå.

Minsta antal för att boka är 15 personer, Kontakta oss för offert

Brukskällan Bryggeri

Vi startade vår verksamhet redan 2014, mitt i vackra Dalsland. Vårt bryggeri och pub finns i den gamla delen av Bäckefors, där bruket en gång i tiden var ett av Sveriges största järnbruk.

Vi tillverkar hantverksmässig öl och dryck, baserat på de bästa råvaror. Våra drycker finns tillgängliga på vår bryggeripub samt utvalda restauranger i Dalsland, och vissa sorter finns även på hyllan på de närliggande Systembolagen. Vi tillverkar även folköl, must och läsk. Dessa produkter säljs i lokala livsmedelsbutiker, men kan även köpas direkt hos oss i bryggeriet.

Brukskällan Bryggeri producerar öl, läsk och vatten. Det är många restauranger och pubar som ständigt söker efter lokala alternativ till menyn. Gäster och besökare efterfrågar alltmer hantverksmässigt, lokalt producerade produkter. Intresset för öl och dryck har under de senaste åren exploderat och många vill prova vad det finns för lokala alternativ.

Vi erbjuder unika produkter som vi med omsorg och stolthet tillverkar i vårt bryggeri i Bäckefors. Vi kan även brygga unika öl för just er restaurang, och med egen design och etikett så stärker ni ett varumärke.

Ölprovning

Vi berättar om vår passion för öl, historien bakom och varför började brygga öl och den resa vi gjort sedan 2014. Vi provar under tiden öl från bryggeriets aktuella sortiment. Tillsammans guidar vi er igenom tillverkningen och mycket annat roligt som finns att lära om bryggeriet och dryckerna vi tillverkar. Sedan avslutar vi med visning av bryggeriet. Där får ni stå millimeter från bryggutrustningen, känna och dofta på ingredienser och förundras bland jästankarna.

Det går lika bra att vara med på provningen, presentationen och visningen av verksamheten och bryggeriet även om man inte kan dricka alkohol eller gillar öl. Då provas istället våra alkoholfria alternativ som också produceras i bryggeriet som tex tonic, must, fruktis. Priset är det samma oavsett.

Provning, föreläsning och visning av bryggeriet. 365:-  /person

Kombinera: Gulaschsoppa med bröd. 120:-  /person

Minst antal 15 personer. Kontakta oss för bokning. Brukskällan Dalsland AB
Gamla Bruksgatan 66
668 40 Bäckefors