Vi önskar alla en God Jul och Gott nytt år.

Nu gör vi uppehåll i öppettiderna på gårdsbutiken och börja med odlingsäsongen 2021. Du kan givetvis beställa via våran webbshop mot avhämtning.

Du kan lägga din beställning här på våran hemsida och ange leveranssätt om du vill ha de levererat eller hämta i butik mot överrenskommelse

Gårdsbutik stängd till säsongen 2021 är igång och de grönskar igen.

Finns möjlighet att förbeställa på våran webshop för avhämtning

Härnäst händer....

Vi återkommer när vi öppnar igen

Välkommen

Hej du har kommit till ett litet famlijeföretag där utveckling och nytänkande är de som driver oss. Vi arbetar inom en väldigt gammal och traditionalistisk område - odling och jordbruk. Vi tar gärna med dess mångåriga kunskap men försöker att anpassa den till våran värld.

Småskalig

Många säger att man måste vara storskalig odla få sorter och mycket, med stora maskiner och jättestora marker. Vi tänker tvärtom, odla lite av varje sort men många omgångar varje år och flera olika sorter.

Nytänkande/Ideskapande

Vi använder gärna den mångåriga kunskapen och traditionen som finns inom odling men anpassar den till våran värld.

Kvalitetshöjande

Vi tänker alltid på att höja kvaliteten till våra kunder. Detta genom att till exempel korta tiden mellan en grönsak plocks till du kan ha den i handen. Anpassa produkten eller förpackningen så att den håller bättre. Anpassa odlings eller plockteknik.