Härnäst händer....

25 Juli 

Norvalla marknad. Vi står på marknad mellan Frillesås och Väröbacka. Vi har med oss flera olika sorets potatis, lök av olika varianter både torkad och färsk och mycket mer. Välkomna

 

17 och 18 Augusti 11 till 16. 

Smaka på Tvååker helg. Åk runt och besök olika lokala producenter, cafe, företag m.m. under helgen. Vi har öppet 11 till 16 lördag och söndag. Kom och besök våra djur och titta in odlingarna. Vi har lammkött och flera olika sorters grönsaker från egen odling. Välkomna

 

24 och 25 Augusti

Strömma Farmloge marknad. En spännand marknad med en fantastisk miljö och människor. Vi har med oss delar av våran odling och alla våra olika sorters grönsaker. Vi bjuder på insperation och kunskap  du köper med dig egenodlade grönsaker.

 

30, 31 Augusti och 1 September

Bondens marknad Äskhult. Kom och besök detta ställe som tar dig tillbaka till en annan tid. Vi plockar upp de grönsaker som man hade på en gård och lite till.

 

28 September 

Holsljunga marknad. Liten marknad på väg in mot Svenljunga.

 

4, 5 och 6 Oktober

Tjolöholms Höstmarknad. En stor marknad med en fantastik miljö.

Välkommen

 

Hej du har kommit till ett litet famlijeföretag där utveckling och nytänkande är de som driver oss. Vi arbetar inom en väldigt gammal och traditionalistisk område - odling och jordbruk. Vi tar gärna med dess mångåriga kunskap men försöker att anpassa den till våran värld.

 

Småskalig

Många säger att man måste vara storskalig odla få sorter och mycket, med stora maskiner och jättestora marker. Vi tänker tvärtom, odla lite av varje sort men många omgångar varje år och flera olika sorter.

 

Nytänkande/Ideskapande

Vi använder gärna den mångåriga kunskapen och traditionen som finns inom odling men anpassar den till våran värld.

 

Kvalitetshöjande

Vi tänker alltid på att höja kvaliteten till våra kunder. Detta genom att till exempel korta tiden mellan en grönsak plocks till du kan ha den i handen. Anpassa produkten eller förpackningen så att den håller bättre. Anpassa odlings eller plockteknik.