Härnäst händer....

18 och 19 maj 11 till 16. 

Smaka på Tvååker helg. Åk runt och besök olika lokala producenter, cafe, företag m.m. under helgen. Vi har öppet 11 till 16 lördag och söndag. Kom och besök våra djur och titta in odlingarna. Vi har lammkött och lite grönsaker som kommit igång bla, färsk vitlök. Välkommna

Välkommen

 

Hej du har kommit till ett litet famlijeföretag där utveckling och nytänkande är de som driver oss. Vi arbetar inom en väldigt gammal och traditionalistisk område - odling och jordbruk. Vi tar gärna med dess mångåriga kunskap men försöker att anpassa den till våran värld.

 

Småskalig

Många säger att man måste vara storskalig odla få sorter och mycket, med stora maskiner och jättestora marker. Vi tänker tvärtom, odla lite av varje sort men många omgångar varje år och flera olika sorter.

 

Nytänkande/Ideskapande

Vi använder gärna den mångåriga kunskapen och traditionen som finns inom odling men anpassar den till våran värld.

 

Kvalitetshöjande

Vi tänker alltid på att höja kvaliteten till våra kunder. Detta genom att till exempel korta tiden mellan en grönsak plocks till du kan ha den i handen. Anpassa produkten eller förpackningen så att den håller bättre. Anpassa odlings eller plockteknik.