Köpvillkor


Köpvillkor
Välkommen till oss på Sockerbageriet och Konfektyrfabriken i Hälsningborg. Vi är väldigt måna om hur och vart våra produkter exponeras och ni behöver därför ansöka om att bli kund hos oss för att kunna handla. Detta gör ni enklast genom att klicka på länken nedan och fylla i era uppgifter.

https://www.yourvismawebsite.com/admin/kontakta-oss 

Ansök om att bli återförsäljare
Vänligen notera att vi endast godkänner registrerade företag och butiker. Förfrågningar från grossist och dagligvaruhandel undanbedes. 

Minimiorder
Vi är stolta över vår breda återförsäljarbas som omfattar allt från stora varuhus till små kvartertsbutiker med utvalt sortiment. Som godkänd återförsäljare hos oss är du alltid välkommen med din order, oavsett storlek. Exempel: Nickel frukt förpackas om 18st askar/kartong. Minimiorder är 1 kartong.

Fraktavgift
Samtliga sändningar som avgår från Sockerbageriet och Konfektyrfabriken i Hälsningborg till kund omfattas av en sändningsunik fraktavgift. Vi har bra avtal med DHL som beräknar avgiften baserat på postnummer och sändningens volym/vikt. Istället erbjuder vi högsta kvalitet av konfektyr till ett konkurrentkraftigt pris. 

Förskottsbetalning
Som ny kund kan ni att komma behöva betala i förskott. Vänligen notera detta och betala fakturan snarast möjligt för omgående leverans. Utlänska kunder betalar alltid förskott. 

Ordererkännande
Oavsett hur ni valt att lägga din order - via mejl, telefon eller webb - bekräftas denna med ett ordererkännande. Ordererkännande görs med reservation för slutförsäljning eller artiklar som är tillfälligt slut i vårt sortiment. Det är ert ansvar som kund att kolla igenom ordererkännandet och försäkra er om att rätt artiklar och antal är inlagda i underlaget. 

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen