Satakunnan Keittiömestarit ry

Satakunnan keittiömestarit ry:ssä on tällä hetkellä 52 keittiömestarijäsentä. Varsinainen jäsenistö koostuu satakuntalaisista ravintoloiden keittiömestareista ja ravintola-alan kouluttajista.

Yhdistys perustettiin 25.3.2002 Porin keittiömestarit ry:nä ja nimi on muuttunut 21.5.2008 lähtien Satakunnan Keittiömestarit ry:ksi. Olemme Suomen Keittiömestarit ry:n alueyhdistys.

Suomen Keittiömestarit ry. on valtakunnallinen vuonna 1950 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on lisätä jäsenistönsä ammattitaitoa. Yhdistyksen tavoitteena on lisäksi edistää suomalaista ruokakulttuuria ja korkealaatuista keittotaitoa Suomessa ja ulkomailla. Yhdistys on Pohjoismaiden Keittiömestareiden (NKF) ja Keittiömestareiden Maailmanliiton (WACS) jäsen.

Yhdistyksen tavoitteet ja toimintatavat

Tavoitteet:

Keittiömestarien alueellisen yhteistyön lisääminen
Keittiömestareiden ammattiosaamisen nostaminen
Ruokakulttuurin kehittäminen
Ravintolaelinkeinon markkinoiminen ja edistäminen yhteistyössä elintarvikkeiden tuottajien, markkinoijien ja kouluttajien kanssa.

Toimintatavat:

Kokouksien ja koulutustilaisuuksien, erilaisien tapahtumien, markkinointitilaisuuksien ja tempauksien järjestäminen toimintavuoden eri aikoina.