Vesijohtovesi - Suodatus - Ionisointi –> Terveellistä, puhdasta vettä!

Suodatuksen jälkeen vesi menee ionisointikammioon. Siellä veteen vaikutetaan kontrolloidulla erityisellä magneettikentällä, joka saa aikaan veden liukoisten mineraalien ohjautumisen joko positiiviseen napaan tai negatiiviseen napaan, riippuen niiden omasta valenssista, tai sähköenergisestä varauksesta. Tämän jälkeen vesi jakautuu alkaliseen ja happamaan virtaukseen valisemasi tason mukaisesti. Lisähyötynä on vielä alkalisen veden mineraalien parempi hyödynnettävyys kehossa. Ne mineraalit, jotka poistuvat happaman veden mukana, eivät suurimmaksi osaksi ole soveltuvia juotaviksi.

Saat juotavaksi siis puhdistettua, alkalista vettä, jossa on hyödyllisiä mineraaleja ja se on super-tehokas nesteyttäjä, jopa 3 kertaa tehokkaampi kuin perinteinen hanavesi! Sellaiset mineraalit ja mineraaliyhdisteet, kuten rikki ja fluoridi, poistuvat happaman veden mukana samaan aikaan kun alkalinen vesi käy läpi merkittävän positiivisen muutoksen.

Tavallisesta H20 vedestä tulee OH- vettä. Se tarkoittaa, että siitä tulee merkittävä antioksidanttinen muoto atomien tasolla.

Lisätty ostoskoriin