VELKOMMEN

Kvernafossen Bryggeri AS er et mikrobryggeri som ble grunnlagt på Sande i 2015. Vi holder til i de tidligere lokalene til Coop butikken, der vi begynte med en 200 liter Speidel bryggekjele og fire nye 240 liters gjæringstanker. I 2017 utvidet vi kapasiteten vår og anskaffet en ny bryggekjele på 1100 liter, samt nye tanker og en ny flaskelinje.

I 2021 åpnet vi også en pub og et utsalg i Sogn, på St.Helenas Plass i Vadheim (Så vi kan med rette kalle oss et ekte Sogn og Fjordane bryggeri). Puben og utsalget har åpent på fredager og lørdager. Følg med på Facebook for oppdaterte åpningstider.

Vi er stolte av å produsere ekte håndverksøl av høy kvalitet. Vi brygger "små" batcher hver gang, omtrent 800 til 1000 liter, noe som gir oss et stort utvalg av spesialøl. Alle ølsortene våre er brygget på tradisjonell måte, med moderne utstyr.

Kvernafossen Bryggeri is a craft brewery located in Vadheim, Norway. It was founded in 2015 and is known for producing high-quality craft beers using locally sourced ingredients. The brewery's name is derived from the nearby Kvernafossen waterfall, which is one of the highest waterfalls in Norway. Kvernafossen Bryggeri offers a variety of beers, including IPAs, stouts, and lagers, and has won several awards for its brews. The brewery also has a taproom where visitors can sample their beers and learn more about the brewing process.Tappelinja som vi deler med Balder Brygg

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.