VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Koiravalmennus Motivaation verkkokaupassa myydään kursseja ja treenikertoja yksityishenkilöille ja yrityksille.

Arvonlisävero sisältyy kaikkiin verkkokaupan hintoihin. 

KURSSIPAIKAN TAI TREENIKERRAN OSTAMINEN

Paikka kurssille tai treeniin ostetaan verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen on voimassa kun kurssi tai treenikerta on maksettu. 

Kurssipaikan tai treenikerran ostaminen on sitova ilmoittautuminen. Koiravalmennus Motivaatio ei korvaa käyttämättä jääneitä treenikertoja. Jos treenikerta perutaan, niin tilalle järjestetään korvaava kerta tai peruttua kertaa vastaava summa palautetaan osallistujille.

Jos et pääse jollekin kurssikerralle tai ostamaasi treeniin, niin voit myydä paikkasi toiselle koirakolle esimerkiksi Motivaation yhteisö -Facebook ryhmässä.

TILAUKSEN TIEDOT

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä tietoja käytetään Koiravalmennus Motivaatiossa vain kurssiin tai treenikertaan liittyvään tiedottamiseen. Tietosi jaetaan Visma Spcs:n kanssa tekemämme tietojenkäsittelysopimuksen mukaisesti. Tietoja jaetaan kolmansille osapuolille vain jos valittu maksutapa edellyttää sitä. Henkilötietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Tallennamme asiaankuuluvat tiedot Suomen kirjanpitosäädösten mukaisesti. GDPR:n mukaan sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettuna ja oikeus pyytää tietojen korjaamista. 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Voit maksaa kotimaisten verkkopankkien kautta tai yleisimmillä luottokorteilla (Visa ja Mastercard).

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Saat tilauksen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi. 

Lisätty ostoskoriin