VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Koiravalmennus Motivaation verkkokaupassa myydään kursseja ja treenikertoja yksityishenkilöille ja yrityksille.

Arvonlisävero sisältyy kaikkiin verkkokaupan hintoihin. 

KURSSIPAIKAN TAI TREENIKERRAN OSTAMINEN

Paikka kurssille tai treeniin ostetaan verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen on voimassa kun kurssi tai treenikerta on maksettu. 

Kurssipaikan tai treenikerran ostaminen on sitova ilmoittautuminen. Koiravalmennus Motivaatio ei korvaa käyttämättä jääneitä treenikertoja. Jos treenikerta perutaan, niin tilalle järjestetään korvaava kerta tai peruttua kertaa vastaava summa palautetaan osallistujille.

Jos et pääse jollekin kurssikerralle tai ostamaasi treeniin, niin voit myydä paikkasi toiselle koirakolle esimerkiksi Motivaation yhteisö -Facebook ryhmässä.

TILAUKSEN TIEDOT

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä tietoja käytetään Koiravalmennus Motivaatiossa vain kurssiin tai treenikertaan liittyvään tiedottamiseen. Tietosi jaetaan Visma Spcs:n kanssa tekemämme tietojenkäsittelysopimuksen mukaisesti. Tietoja jaetaan kolmansille osapuolille vain jos valittu maksutapa edellyttää sitä. Henkilötietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Tallennamme asiaankuuluvat tiedot Suomen kirjanpitosäädösten mukaisesti. GDPR:n mukaan sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettuna ja oikeus pyytää tietojen korjaamista. 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Koiravalmennus Motivaation verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6).

Voit maksaa kotimaisten verkkopankkien kautta tai yleisimmillä luottokorteilla (Visa ja Mastercard).

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Saat tilauksen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi.