Datakommunikation är ett brett område. Ändå vågar vi påstå att vi kan en hel del om det. Cat har i närmare 40 år hållit på med produkter inom data, kommunikation och nätverk. Vi har utvecklat en djup kunskap inom området industriell IT och anpassningar kring OT. Den kunskap och erfarenheter som vi skaffat oss har sin grund i långa och goda samarbeten med leverantörer och kunder. Ett samarbete som lett till ett ömsesidigt utbyte av tekniska lösningar och förbättringar av produkter. Vi har samarbetat med Moxa sedan 1993 och det samarbetet vidareutvecklar vi för både personal och kunderna i fokus. Cat är Moxas svenska distributör och Technical  Support Center.

MOXA är en av våra namnkunniga agenturer, företaget har sedan det startades 1987 lyckats etablera sig som ett av världens tre största leverantörer av industriell IT. Därför känns det roligt att “Moxa Ltd.” givit oss utmärkelsen “Moxa Lifetime Partner”.

Barix, en av de bästa på distribuerad Audio, VoIP. Livestreama ljud till mobiler eller utpekade enheter, ordna brandlarmsutrop, få till PA systemet, skapa bra stämning med bakgrundsmusik, gör proffessionella ljudsändningar eller sänd egen internetradio.

 

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen