Stöd Brottsofferjourens arbete för brottsoffer med en gåva via vårt 90-konto

Plusgiro: 90 03 44-3

Bankgiro: 900-3443

Swish 123 900 34 43

Brottsofferjouren Sverige tar tacksamt emot bidrag från privatpersoner, företag och organisationer.

När ni skänker en gåva till Brottsofferjouren skickar vi er ett gåvobevis, se bild till höger.

Vi behöver uppgifter och inbetalning minst fem dagar i förväg för att kunna skicka ett gåvobevis i tid. Tänk på att ha samma avsändare på inbetalningen som i formuläret.

Stort tack för att ni hjälper oss att hjälpa!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger 1. Pusselhjärta (klicka för större bild)
Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger 3. Träd av händer (klicka för större bild)
Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger 2. Maskroshjärtan (klicka för större bild)
Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger Stäng sidan genom att klicka på krysset till höger 4. Blomsterkuvert (klicka för större bild)
Tillagd i varukorgen