Välkommen!

Björkebäcks Ruby och Björkebäcks Nina foto Linda T K

Familjen Larsson

Vi är fem människor i familjen. Jag och Per skall vara de   vuxna representanterna och våra barn är Elin -88, Fanny -90 och Allis   -94.
        Jag har alltid varit hundgalen, mamma kunde aldrig förstå varför alla   Simrishamns hundar hittade mej, inte förrän jag blev vuxen berättade jag för   henne att jag helt enkelt "lånade" hundar som stod uppbundna utanför   affärerna!!!         Mina första hundar var en dalmatiner och en schäfer. De fällde   inte ett dugg och det var inte tack vare några mirakel kurer, de var nämligen   osynliga! Jösses så väluppfostrade de var!!!        

Per hade inte haft hund förrän han träffade mig. Storpudeltiken   Tanja blev vår första gemensamma. Hon köptes av Birthe Larsen- Rosvall 1988. Ett   antal raser har vi lärt känna under åren men nu tycker vi att vi hamnat   rätt.

Vi bor på en gård utanför Tomelilla på underbara Österlen. För ett   antal år sedan startade vi ett hundpensionat. Det har verkligen varit   intressant, man får träffa många speciella hundar och deras   mattar/hussar. Bland annat hunden som blev sååå ledsen om man tog bort alla dess   älskade fästingar!!!!! De flesta hundar som kommer hit har det bra hemma och det   är vi glada för.