Summering av sommaren 2018

Sommaren har varit varm och torr! Hö`t kom in fort. Många turridningar med trevliga turister, några förmiddagsturer och många kvällsturer. 

Hö`t var vi klara med före semestern, tackar min familj som hjälpt mej med det! Bra med sommarlovslediga barn som fixade mycket att jobbet, så jag inte behövde ta så mycket semester till höbärgningen.  Var lite orolig att det inte ska räcka till alla hästar, eftersom det blev lite mindre än jag tänkt. Men jag fick ca 500 balar av Mats Gustafsson! Tackar så mycket för det! Så nu ska det gå bra, ännu bättre om hästarna har bete nån månad till! 

Turridningarna har varit många, och även om jag inte har varit bokad långt i förväg utan fått bokningar samma dag eller vecka så har jag haft att göra. Haft ryttare från Schwiez, Tyskland, Holland, Belgien, Norge och Sverige. Alla har varit nöjda och tyckt att turerna varit bra. 

Köpte en ny häst i maj, som jag ska ha istället för Tindra. Hon passar inte riktigt som turridningshäst, utan är till salu. Har henne utlånad under sommaren/hösten. Blir hon inte såld får hon komma hem igen. Violet som jag köpte istället, är en hafllingerdam på 17 år coh viktbärande. Tindra är inte direkt viktbärande! Med Violet följde lilla Turbo, hon är utlånad ihop med Tindra och funkar kanon ihop med tjejen som har henne. Blir en bra ponny att ha i verksamheten tror jag!

Kursen jag gått på hästsportens folkhögskola Strömsholm "Hästunderstödda insatser - inriktning specialpedagogik occh terapi" var klar i juni. Så nu erbjuder jag även hästunderstödd terapi till de som behöver/vill ha.

2018-08-19 08:46