Velkommen!

Velkommen til Arkitekt- og designservice.

Her skal du finne det tilbehøret du trenger til modellproduksjon, utskrifter og øvrige ting til kontoret.

Vi leverer til hele Norge, og har en hente-ekspedisjon i Akersbakken 10 i Oslo (rett ved siden av de gamle lokalene til Sem & Stenersen AS som noen av dere kanskje kjenner til fra før - og ca 200 meter fra Arkitektur-og designhøyskolen).

Finner du ikke det du leter etter på sidene, kontakt oss gjerne - så hjelper vi deg videre.

ÅPNINGSTIDER (tlf):  

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00 

Hente-ekspedisjon 

Mandag:   Stengt.

Har du behov for materiale med henting/utlevering mandag - kontakt oss på telefon 92 11 33 20, så ser vi hva vi får til.

Tirsdag:   9.00  - 16.00

Onsdag:   9.00  - 16.00

Torsdag:   9.00  - 16.00

Fredag:     9.00  - 14.00 

(kontakt oss ved behov utover dette - vi er absolutt fleksible)

Planlagte avvik, med redusert tilgjengelighet

 

NYHETER

RYDDESALG

Under kategorien ryddesalg, vil du kunne finne gode tilbud på produkter som skal ut av lager. Magnetoplan-produkter er et eksempel, hvor du finner 4 pk med tusjer som kan brukes BÅDE på Flipover og Whiteboard til kr 16,- eks.mva og magneter i 10-pk i forskjellige størrelser.

Dersom du finner lavere priser på varer (i Norge) med lik funksjon som Magnetoplan-produktene på ryddesalget, så får du den prisen du har funnet (må kunne dokumenteres).

MNAL?

Er du eller ditt firma medlem av Norske Arkitekters Landsforbund? Da kvalifiserer du/ditt firma for 10% rabatt på kjøp fra oss (gjelder kun varer, ikke tjenester som f.eks frakt). Denne fordelen gjelder ut 2020.

Oppgi rabattkode MNAL ved bestilling på web, eller oppgi at dere er medlem ved bestilling pr telefon/e-post.

NBK ? (Norske Billedkunstnere)

Er du eller ditt firma medlem av Norske Billedkunstnere? Da kvalifiserer du/ditt firma for 10% rabatt på kjøp fra oss (gjelder kun varer, ikke tjenester som f.eks frakt). Denne fordelen gjelder ut 2020.

Medlemskapet må bekreftes.

Ting som skjer

Ny personvernlovgivning for Norge og Europa, GDPR.

Hva lagrer vi av opplysninger, og hvordan beskyttes/brukes de?

- for privatpersoner, så lagrer vi navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle opplysninger relatert til levering til personen. Da vi pt ikke tilbyr faktura til privatpersoner, så vil vi ikke lagre sensitive opplysninger som person-nummer etc.

- Kontaktpersoner hos firmakunder, registreres med navn, e-postadresse og telefonnummer samt eventuelle andre opplysninger som er vesentlige for at vi skal kunne levere vår service til disse kundene.