Kalender:

22.10. Arbeidsgruppe Kvalitetsklubb
25.10  Styremøte
01.11. Trenerforum kl. 18:00

DIPLOMFEST I OKTOBER

Fotballgruppa arrangerer felles sesongavslutning for spillere i aldersbestemte klasser helgen 15.-16. oktober. Diplomfest for barnelagene (født 2010 - 2004) blir søndag 16. oktober fra 16.00 - 18.00.

Ungdomslagene har sin avslutning lørdag 15. oktober kl 19.00.

Sted: ungdomshuset på Tønsnes.

 

OVERGANGSVINDU STENGER MANDAG 12. SEPTEMBER

Melding fra Troms Fotballkrets: Siste frist for overganger i amatørfotballen har de siste sesonger alltid vært den 10.september. Da 10.september i år faller på en lørdag er fristen besluttet flyttet til mandag 12.september.

Erfaringsmessig så vil det bli gjennomført nærmere 500 overganger siste dag. Samtlige kretser og NFF sentralt  plikter å sørge for at det er saksbehandlere «online» fra morgen til midnatt denne dagen.
Alle klubber som ønsker å gjennomføre overganger vil i tillegg være avhengig av at tidligere klubb godkjenner overgangene. Av flere årsaker er det derfor lite hensiktsmessig for både NFF/krets og klubber at denne fristen faller på en helgedag.

 

FOTBALLSKOLE AVLYST

På grunn av få påmeldinger vil ikke fotballskolen bli arrangert. De som har betalt inn påmeldingsavgift vil få denne tilbakebetalt.

 

VELKOMMEN TIL ULFSTINDDAGEN 2016

NYTT HUSSTYRE PÅ PLASS

Ungdomshuset på Tønsnes har fått nytt husstyre. Det betyr at vi igjen kan starte opp med utleie, ha arrangement og møter på huset. Det nye styret består av Beate Pettersen (leder), Torlaug Martinsen og Hege Eilertsen. Les mer om huset her.

SESONGAVSLUTNING SKIGRUPPA

Torsdag 19 mai var det sesongavslutning i regi av IL Ulfstind - Skigruppa. Se bilder under fanen Ski og friidrett, ukerenn og skiskole. Takk for i år alle sammen, håper vi sees igjen til neste sesong.

BETALINGEN AV TRENINGSAVGIFTEN

Til foresatte med spillere på aldersbestemte lag i Ulfstind.

Alle skal nå ha betalt kontingent og det er da klart for å fakturere treningsavgiften. Fakturaen vil komme på mail til dere med det første. Den må betales i NETTBANKEN og ikke i Min idrett.

Grunnen til det er at det viser seg å være så dyrt å betale via Min idrett når det er beløp over 3-400 kr (gebyret til Buypass). For ungdomsgruppen som betaler 1.600,- i treningsavg. ville det blitt gebyr på kr 42 pr. faktura og det synes vi er alt for mye å betale! Når dere betaler i nettbanken koster det 14,- pr. faktura, så bruk nettbanken!

På forhånd takk!

 

TRENERFORUM TIRSDAG 3.MAI, 18.00 - 20.30

NB! Avholdes i Harila sine lokaler – Skattøraveien 44

Velkommen til vårens siste trenerforum før sesongen sparkes ordentlig i gang. Det er som vanlig viktig at alle lagene er representert. Denne gangen er forumet på Harila, da klubbhuset ikke leies ut pga. vi mangler folk til husstyret. Så vet dere noen som kunne tenke seg dette ta gjerne kontakt med hovedstyret.

 Program

 • Ulfstind  v / leder Roar Karlsen
 • Påmeldte lag sesongen 2016
 • Retningslinjer / føringer for sesongen 2016

Sesongdokumenter

 • barnefotball
 • ungdomsfotball
 • Voksenfotball
 • Fotball skole 25. og 26. juni
 • Jentefotballens dag høsten 2016
 • sportsplan
 • Treningsøkta.no
 • Trenerkompetanse hos oss- planlagte kurs i regi av kretsen høst/ vinter
 • Retningslinjer/ føringer for sesongen 2016 
 • Andre innspill, ta kontakt med Trenerkoordinator Britt Leandersen

 

SESONGDOKUMENT 2016

Troms fotballkrets har lagt ut sesongdokument for barne- og undtomsfotball med all informasjon for årets sesong.  Sesongdokument voksenfotball har informasjon om divisjonssystemet for senior og old boys. Les mer: Kretsen hjemmeside 

 

KLUBBENS STYRE 2016

Årsmøte valgte Martin Bergheim som ny leder for fotballgruppa. Roar Karlsen ble gjenvalgt som styreleder for 2 nye år. Også vara Thomas Martinsen og kasserer Dorrit Lauritzen tok gjenvalg for to nye år. Odd-Arild Henriksen ble valgt som leder av skigruppa. Kontaktinformasjon til styret finner du her.

 

KONTINGENT OG TRENINGSAVGIFT 2016

Årsmøtet vedtok å øke kontingenten med 100,- for aktive spillere og støttemedlemmer. Økningen går i sin helhet til anleggsfondet som avsetning til nytt garderobeanlegg ved kunstgressbanen.  Kontingent for aktive spillere, støttemedlemmer, styremedlemmer, trenere, lagledere og andre tillitsvalgte vil bli sendt ut med det første. I år som i fjor vil faktura komme i Min idrett. Les mer om medlemsavgiften her.

 

RESULTATLISTER ULFSTINDRENNET 2016

Da er Ulfstindrennet 2016 gjennomført for 38. gang. Resultatlistene ligger under Ski og Friidrett, og fanen Ulfstindrennet. Det var en herlig dag - takk til alle deltakere :)

 

INNKALLING TIL TRENERFORUM

Da er det klart for trenerforum i Ulfstind, mandag 29.2 kl. 18 – 21 på Tønsnes. Trenerkoordinator ønsker at alle lagene er representert med så mange som mulig fra apparatet rundt lagene.  Aktuelle temaer for kvelden vil være: 

 • Statusrapport fra  lagene
 • Påmelding sesongen 2016
 • Samarbeid internt og eksternt – føringer og retningslinjer
 • Jentefotball- nytt punkt på NFF sin handlingsplan
 • Samarbeid mellom fastlandsklubbene – hva ønsker vi/er det behov for? Ressurspersoner fra Ulfstind inn i dette ?
 • Gjennomgang av  foreløpig sportsplan i fbm. Kvalitetsklubb.
 • Trenerkompetanse hos oss- planlegge kurs
 • Evt. landslagsskolen
 • Evt. andre innspill

 

ULFSTIND HAR FÅTT NY SKITRENER

Vi har vært så heldige og fått Camilla Stenhaug-Bendiksen som ny skitrener i IL Ulfstind. Camilla har utdannelse fra Idrettslinja på Nordreisa Videregående skole med ski som spesialisering. Hun har tidligere bodd i Ramfjorden hvor hun har drevet som skitrener, samt hatt ansvaret for allidrett. Vi ønsker Camilla velkommen.

Skigruppa ønsker i vinter å tilby barn i barneskolealder gratis skitrening/skilek hver tirsdag kl. 18:00 -19:30 ved Skittenelv skole. Før snøen kommer vil treningene foregå inne i gymsalen. Camilla har lovt at disse treningene vil være lek og morro for barna. Første trening er tirsdag 17. november. Velkommen :)

 

TRENERFORUM 29. OKTOBER PÅ GRAND HOTELL

Troms fotballkrets og prosjektet Kvinner på sentral midtbane inviterer til trenerforum der tema er hva vi vil med jente- og damefotballen i Tromsø. Det inviteres til debatt rundt spørsmålene om vi har en sunn og utviklende fotballkultur for jenter, differensierer vi nok og trenger vi å gjøre endringer i treningsarbeidet? Det er satt sammen ett panel med trenere, utøvere, ledere og foreldre som skal innlede. Møtestart kl. 19:00.

 

15. OKTOBER TEMAKVELD PÅ UNGDOMSHUSET

Seksuelle overgrep har de senere årene dessverre blitt en del av virkelighets- bildet til idretten. Dette har idretten tatt på alvor ved bl.a. å innføre obligatorisk politiattest for de som har omgang med barn/ungdom. Dette er likevel ikke nok, og idretten må hele tiden ha som mål å skape et tryggest mulig klubbmiljø for alle involverte, spesielt barn/ ungdom. Dette er først og fremst et voksenansvar, og dette innebærer også at vi som klubb må ha bevisste tanker og holdninger for hvordan vi skal få dette til på best mulig måte.
Torsdag 15. oktober inviterer vi foreldre, trenere, lagledere, foreldrekontakter og andre involverte i Ulfstind til en temakveld om idrett, og forebygging av seksuelle overgrep. Vi får besøk av Bjørn Aasmo, tidligere trener og styre- medlem i Stakkevollan iF, og som nå jobber i SMISO. 
Tid pg sted: 19-21 Ungdomshuset på Tønsnes. Det blir lett servering.
Les mer om SMISO og deres arbeid: smiso.no

 

J14 BLE AVDELINGSVINNERE

Vi gratulerer jenter 14 år som avdelingsvinnerer i årets 9-er serie! Kretsmesterskapssluttspillet spilles på Finnsnes kunstgress som enkel serie 10. oktober. Vi ønsker lykke til.

 

DELTAGELSE FUTSAL

Gutter 01 deltar i vinterens futsalserie. Les mer om futsal på Troms fotballkets hjemmeside ved å følge denne linken: Futsal

 

SPONSORAVTALEN MED TROMSØ HAVN VIDEREFØRT

Ulfstind og Tromsø Havn har signert en ny kontrakt som viderefører sponsoravtalen for fire nye år. Den økonomiske støtten skal brukes til drift av idrettsanlegg og utvikling av et bedre idrettstilbud og miljø for barn og unge i nærmiljøet. Vi takker Tromsø Havn for støtten og ønsker fortsatt godt samarbeid.


VANN OG KLOAKK TIL BANEN

Arbeidet med å grave vann og kloakk opp fra fylkesveien til kunstgressbanen er endelig kommet i gang. Gravearbeidet vil være ferdig i løpet av neste uke håper vi. Etter det vil brakkene bli flyttet til nedsiden av banen og vann knyttet til.

ULFSTIND REPRESENTERT MED OLDGIRLSLAG I NNM

Ulfstind og TUIL stiller med ett samarbeidslag på NNM oldgirls/oldboys i Kabelvåg i begynnelsen av september. Det er spillere fra prosjektet "Kvinner på sentral midtbame" som er med på laget. Det er damer med lederroller i fotballen, og fra mange ulike klubber i Tromsø. Kontaktperson for dette laget er Britt Leandersen.

NY HJEMMESIDE FOR ULFSTIND

Hjemmesiden vi hadde via Klubben online er utgått og vi har nå tatt i bruk ny hjemmeside hos Visma. Siden er under utarbeiding, men vi har valgt å legge ut det som er klart så langt. 
Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Klubbinformasjon

Besøksadresse: Lysnesvn. 4,
Tønsnes, 9022 Krokelvdalen
Postadresse: Postboks 5531,
9288 Tromsø
E-post: post@ulfstind.no
Bankkonto: 5081.06.54586
Klubbnr: GR19020073
Organisasjonsnr: 988 531 316

Følg oss

Sponsorer