Jaktcoach

Du kan boka mig som din personliga jaktcoach under praktiskt jakt och/eller innan du ska ut på jakt. Du som är nybörjare och ska iväg på dina första jakter har kanske många frågor och funderingar kring hur du ska göra och agera. Jag följer med dig på din jakt och coachar dig med allt det du behöver tänka på från det du kommer till uppställningen på morgonen, jaktgenomgången, hur du ska agera och tänka när du kommer till ditt pass.

Jag har arbetat professionellt som skytteinstruktör, jaktledare och arrangör av både klövvilts- och fågeljakter i över 30 år och jagat med både kula och hagel. I mitt arbete har jag utbildat, stöttat och hjälpt många jägare både individuellt och i grupp att komma igång. Jag har sett ett växande behov bland nya jägare (och de som kommit en bit på vägen) att få personligt stöd och coacning inom jakt. Detta för att få ut så mycket som möjligt av jakten.

Både som utövare och ledare behöver man ofta hjälp och stöd i sitt utövande för att nå sina mål. Jag har arbetat med coachning och samtalsstöd i flera år och är utbildad diplomerad familjeterapeut, Certifierad Enneagram Coach och S.I.A.F. Certifierad Holistic Counselor.