Angrerett og retur

Angrerett

Du kan angre et kjøp innen 14 dager etter at du mottar pakken. Fyll ut angreskjema og send det til oss. Du har ytterligere 14 dager å få den returnert til oss etter at du sier fra til oss om at du angrer kjøpet. Du vil få tilbakeført pengene til din konto innen 14 arbeidsdager etter at bøkene er registrert returnert til oss. I følge angrerettloven er det kunden selv som skal betale for returporto og returnere varen forsvarlig innpakket. Om varen er tatt i bruk har vi som selger rett til å kreve erstatning ved verdiforringelse, om det er synlig tegn til bruk.  

 Reklamasjon

Dersom det skulle være en feil på varen du har mottatt, ber vi deg ta kontakt med oss på telefon 992 97 967 eller på e-post til post@vormedalforlag.no. Det er fint om du eventuelt kan sende et bilde av skaden på varen. Defekt bok eller kalender erstattes med ny og vi sender etikett for fri retur.  

Kreditering/Tilbakebetaling

Dersom du har mottatt en faktura vil denne bli kreditert. Kreditnota blir sendt når returen er ferdig behandlet. Dersom du har betalt for varen enten med faktura eller kort, vil pengene bli tilbakeført til din konto innen 14 arbeidsdager etter at returen er registrert hos oss. Normalt tilbakefører vi pengene direkte til ditt bankkort. NB! Legg ved kontonummer pengene skal betales til i returen, eventuelt kontakt oss og oppgi dette.

Returadresse: 

Vormedal Forlag
Asalvikvegen 34
5523 HAUGESUND

 

lagt til handlevogn